Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει!

Έτοιμος να κερδίσει τον χαμένο χρόνο από την περσινή περιπέτεια που τον ανάγκασε να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων δηλώνει ο Κλεβί Κόλα.


Ο 25χρονος κεντρικός χαφ σε δηλώσεις του  επισήμανε ότι η πολύμηνη απραξία του δίνει ένα μεγάλο κίνητρο, για να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στις απαιτήσεις της ομάδας του, για την οποία τονίζει ότι τον στήριξε πολύ και έδειξε ότι τον υπολογίζει, γι’ αυτό και θέλει το 100% κάθε μέρα. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η προετοιμασία που γίνεται στο Ελατοχώρι είναι η καλύτερη που έχει κάνει ως τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλεβί Κόλα στο magnesiasport:

Για τις ως τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία:

«Η προετοιμασία είναι πάρα πολύ καλή. Όλο κυλούν πολύ επαγγελματικά. Με βάση τη μικρή μου εμπειρία αυτά τα χρόνια βλέπω ότι είναι πολύ επαγγελματικά τα πράγματα και σε πολύ καλές βάσεις. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για προπόνηση. Όλα είναι μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και σε ό,τι αφορά το προπονητικό team αλλά και τους παίκτες. Όλα γίνονται, όπως πρέπει και θα χαρακτήριζα την προετοιμασία με διαφορά την καλύτερη που έχω κάνει».

Για το γεγονός ότι παρέμεινε στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Πέρσι τον Δεκέμβρη ο κ. Μακρής με έφερε στην ομάδα, αλλά παρουσιάστηκε το γνωστό θέμα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου με στήριξε και μου έδειξε ότι με εκτιμά ποδοσφαιρικά και ο κ. Μακρής με κάλεσε να ανανεώσω από τους πρώτους».

Για το φιλικό με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό κι αν θα δώσει η ομάδα του ένα δείγμα στους φιλάθλους από το τι έχουν να περιμένουν για φέτος:

«Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη, γιατί από την πολλή δουλειά που έχουμε κάνει εδώ στο Ελατοχώρι θα είναι λίγο βαριά τα ποδιά και πως σιγά-σιγά θα λυθούμε. Ωστόσο, θεωρώ ότι σίγουρα ο κόσμος θα πάρει μία γεύση από την ομάδα με βάση όλα αυτά που έχουμε δουλέψει αυτόν τον καιρό. Πάνω απ’ όλα θα δει στο γήπεδο μία ομάδα που έχει πολλή ποιότητα».

Για το αγωνιστικό στυλ που θέλει να τους περάσει ο Περικλής Αμανατίδης:

«Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό και να πηγαίνουμε το ματς εκεί που θέλουμε εμείς, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, ώστε στο τέλος να κατακτήσουμε τον στόχο μας».

Για την άποψή του σχετικά με το ρόστερ και για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα, η οποία επιδίωξε να έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση:

«Όπως είπα και πριν, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο παικτικά. Τα παιδιά είναι χρόνια επαγγελματίες. Υπάρχουν σε κάθε γραμμή και σε κάθε θέση ισάξιοι παίκτες, οι οποίοι δίνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα και σε ποιότητα και σε προσωπικότητα. Αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μας τους ποδοσφαιριστές, γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και στις προπονήσεις. Όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε προπόνηση, για να δείξουμε κάποια πράγματα στον προπονητή μας κι όλο αυτό κάνει πολύ καλό στην ομάδα, γιατί μας βελτιώνει καθημερινά».

Για το αν σε προσωπικό επίπεδο θέλει να κερδίσει τον χαμένο χρόνο λόγω της υπόθεσης με το δίπλωμα προπονητή που τον άφησε πολύ καιρό εκτός των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού Βόλου:

«Σίγουρα η πολύμηνη απραξία μου έχει δώσει ένα μεγάλο κίνητρο φέτος ειδικά φέτος, έτσι, όπως δουλεύει η ομάδα και με τους στόχους που έχει, ώστε να μπορώ να ανταποκριθώ. Ο Ολυμπιακός Βόλου με στήριξε πολύ από πέρσι και μου έδειξε ότι με υπολογίζει και το μόνο που έχω να κάνω είναι να δίνω το 100% κάθε μέρα, για να μπορώ να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες όλων».

Για το βολιώτικο στοιχείο της ομάδας, το οποίο εκπροσωπεί και ο ίδιος:

«Είναι σημαντικό να υπάρχει και το βολιώτικο στοιχείο σε μία ομάδα από τον Βόλο, αλλά η ομάδα κυρίως λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και κρίνεται ποιοι είναι οι κατάλληλοι, για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...