Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Να δείξουμε ποιο είναι το αφεντικό...

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από τρία χρόνια, περισσότερο ώριμος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.


 Ο 24χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στη «Θ» αναφέρθηκε στις συνθήκες προετοιμασίας στο Ελατοχώρι και εξέφρασε την βεβαιότητα, πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει στο τέλος να κόψει πρώτος το νήμα και να ανέβει κατηγορία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φίλιππου Σκοπελίτη:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Πιστεύω, ότι ήρθα την κατάλληλη στιγμή, η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές μεταγραφές και εδώ στην προετοιμασία δουλεύουμε επαγγελματικά. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ζούμε ορισμένες καταστάσεις φέτος, τις οποίες δεν έχουμε ξαναζήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Μακρή, καθώς ήταν αυτός που με έφερε πίσω στην ομάδα. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά και στο τέλος να υλοποιήσουμε το στόχο της ανόδου που έχουμε θέσει».

Αισθάνεσαι περισσότερο ώριμος τώρα που επιστρέφεις στον Ολυμπιακό;

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, προερχόμουν από την ομάδα Κ19 του συλλόγου. Είχα σαφώς περισσότερο άγχος, τότε. Μετά από κάποια περάσματα που έκανα από ομάδες της Γ’ Εθνικής, θεωρώ πως στα 24 μου χρόνια είμαι πλέον πιο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Ο συναγωνισμός φέτος θα είναι έντονος. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης μπορεί να αντέξει αυτόν τον ανταγωνισμό;

«Ήρθαν παίκτες στην ομάδα πολύ αξιόλογοι, έμπειροι και με ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Αυτοί οι παίκτες είναι όλοι επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και κάποιοι Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και από την πρώτη μέρα ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει ποια ομάδα θα είναι αφεντικό στον όμιλο. Πιστεύω ότι και εγώ από την πλευρά μου θα βρω τη θέση μου στην ομάδα για να μπορέσω να βοηθήσω το σύλλογο».

Οι εντυπώσεις σου από το προπονητικό τιμ;

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον κ. Αμανατίδη είναι πολύ καλές. Δουλεύουμε σε πολύ καλό επίπεδο και μαζί με τον κ. Πετσιμέρη είναι συνέχεια δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Είτε με συμβουλές, είτε με ένα χαμόγελο και ένα μπράβο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού…

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα, ότι είναι κοντά στην ομάδα και τη στηρίζει. Ακόμη και στην πρεμιέρα της ομάδος που έγινε σε πλακόστρωτο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό «παρών». Πιστεύω, ότι αυτή η στήριξη από τον κόσμο θα συνεχιστεί. Πόσο, μάλιστα, όταν βλέπουν ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια φέτος τον Ολυμπιακό να επιστρέψει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εύχομαι στο τέλος όλοι αγκαλιασμένοι να χαμογελάσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...