Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Κυριακή 19 με Άρη

Στις 19 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή, στις 19.30 ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ότι θα γίνει το σπουδαίο φιλικό με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός πολύ δυνατού φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Άρη, ένας αγώνας ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν την έναρξη της Super League.

Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας θα βραβεύσουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, κ. Θοδωρή Καρυπίδη, για τη συμβολή του τόσο στην αναγέννηση της ομάδας του Άρη όσο και στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League. Επίσης, θα βραβευτεί και ο προπονητής του Άρη, κ. Paco Herrera, για τη συνολική του προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση εκτός από ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας, είναι και μία επιβεβαίωση των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο Συλλόγων”.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...