Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...!

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού αναφορικά με τον αναίτιο πόλεμο που έχει εξαπολύσει ο Δήμος Βόλου στον Ολυμπιακό.


Η ανακοίνωση:


Ακόμη ένα κακόγουστο σενάριο επέλεξαν από τη Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος προκειμένου  να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα μας .

Αφού στις 25 Ιουνίου μας  απάντησαν , από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ , εγγράφως ότι παραχωρείται το ΕΑΚ Βόλου «ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ» για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας , την Τρίτη 10 Ιουλίου , επικαλούμενοι Τεχνικούς λόγους , αρνούνται να μας το παραχωρήσουν .

Επειδή ξέρουμε ότι ο  Μπέος παίρνει τις αποφάσεις , βάζοντας φυσικά άλλους  μπροστά , όπως κάνει τόσα χρόνια , στην συγκεκριμένη περίπτωση τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και έχει φέρει  πολλούς σε δυσχερή θέση ,  δυστυχώς γι΄ αυτόν , ξέραμε μια μέρα πριν από  δικούς του ανθρώπους, για τις προθέσεις του και ήμασταν έτοιμοι.

Φτάνει πια 

Δήμαρχε , δεν χρειάζεται να κρύβεσαι , εξ΄άλλου εσύ είσαι  παντελονάτος , δεν τα φοράς για να μην κρυώνεις , όπως συχνά λες!!!!

Θα θέλαμε , όμως , να θυμηθείς  Δήμαρχε όταν πρωτοήρθες στον Ολυμπιακό Βόλου ότι ποτέ κανένας Δήμαρχος δεν σου έβαζε εμπόδια στην ομάδα και είχες μάλιστα και προνομιακή μεταχείριση στις εγκαταστάσεις του Δήμου.

Τώρα όμως ήλθε η ώρα και όλοι εσείς που τον στηρίζετε , σ΄αυτήν  την απέλπιδα προσπάθεια να επιβάλλει μια ξενόφερτη ομάδα στη πόλη μας , που δήθεν έφεραν κάποιοι επενδυτές εξ Αμερικής , αλλά ακόμη δεν έχουμε δει καμία επένδυση, δίνοντας της όλα τα εχέγγυα για να προπονείται και να αγωνίζεται απρόσκοπτα , από το υστέρημα των Βολιωτών , γιατί δικά τους είναι τα χρήματα που δαπανώνται , να πάρετε θέση .

Αυτό που γίνεται σε βάρος του ιστορικού Συλλόγου του Ολυμπιακού Βόλου συνεχώς και αδιάλειπτα πρέπει να πάρει τέλος και θα πάρει .

Εάν και είμαστε βέβαιοι πλέον,  ότι με την παθητική στάση σας και τη διαρκή σιωπή σας , συντάσσεστε με τις αποφάσεις αυτές που είναι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, σας καλούμε όλους , με τη θεσμική ιδιότητά σας , ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, που διαχρονικά έχετε τιμηθεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου κ.κ. Μουλά Γιώργο, Μπατζάκα Τάσο, Θεοδώρου Θάνο, Πράττο Γιώργο, Γαλάτη Αποστόλη, Σταυρίδη Θανάση, Λιβογιάννη Δημήτρη , Ζέρβα Ανδρέα, Βλιώρα Γιώργο, Καπουρνιώτη Μιχάλη , να τοποθετηθείτε δημόσια και όχι σε προσωπικές  συναντήσεις να εκφράζετε τα Ολυμπιακά σας αισθήματα, για την απόλυτη απαξίωση που ζούμε   στη πόλη , το διχασμό και την πόλωση που επιφέρει όλη αυτή η κατάσταση που έχει ονοματεπώνυμο , ώστε να ξέρουν και οι χιλιάδες ΒΟΛΙΩΤΕΣ  φίλαθλοι μας , τη θέση σας .

Εμείς  κύριοι δεν είμαστε της φιλοσοφίας «μπουκάρουμε»  ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ όμως ότι την πρώτη συγκέντρωση , θα την κάνουμε 23 Ιουλίου , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 , στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ και καλό για όλους θα είναι να μην προσπαθήσουν , κάποιοι , να μας φέρουν εμπόδια.

Καλούμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας να είναι έτοιμοι , διότι θα έλθουν και άλλες προκλήσεις , να είναι εγκρατείς, χωρίς βωμολοχίες και αντιδράσεις βίας, να διαφυλάξουμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη και από ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ , έχοντας  εμπιστοσύνη στη Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , όπως το έχουν αποδείξει και να είναι όλοι εκεί , στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας .

Θα εκπλαγείτε όλοι σας από τη δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου .Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ …..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...