Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Δύο ακόμα ανανεώσεις!

Δύο ακόμα ανανεώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ του  Ολυμπιακού Βόλου  με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές αφού η ομάδα προχώρησε στην ανανέωση συνεργασίας με τους Δημήτρη Ζάχο και Γιώργο Πατσή.

 Ο 19χρονος Δημήτρης Ζάχος από μικρός ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου . Σε ηλικία δεκαέξι χρόνων αγωνίστηκε στην Ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού και τον Μάρτιο του 2016 φόρεσε την φανέλα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Από το καλοκαίρι του 2017, ανήκει στον Ολυμπιακού Βόλου και συνεχίζει . Πρόκειται για έναν δυναμικό παίκτη με πολλές δυνατότητες εξέλιξης. Αγωνίζεται ως μέσος.

Ο 19χρονος Γιώργος Πατσής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Ωρεών , το 2015-16 αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου , το πρώτο μισό της περιόδου 2017-18 αγωνίστηκε στο Ρήγα Φεραίο ενώ μετά επανήλθε στην ομάδα μας και από τότε αποτελεί μέλος της και συνεχίζει , ενώ είναι σπουδαστής στις σχολές ΟΑΕΔ με αντικείμενο το Φυσικό Αέριο. Αγωνίζεται στη θέση τόσο  του κεντρικού αμυντικού όσο και του αμυντικού μέσου αποτελώντας επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας .

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...