Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Τρεις μεταγραφές ακόμα...

Μεγάλη  είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα είπε ο κος Τσιμπανάκος.




Ο κος Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Ένα:

"Από το πρωί μέχρι το βράδυ όλοι μας δουλεύουμε μέρα νύχτα για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.
Ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός και δεν θα μας σταματήσει κανείς.Έχουμε πάρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.Την προσπάθεια αυτή την αγκάλιασαν οι επιχειρηματίες της πόλης κόντρα σε αυτούς που κραύγαζαν να μην στηρίξει η πόλη με χορηγίες τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση .Θα έχουμε πουλήσει πάνω από 500 διαρκείας την πρώτη εβδομάδα και η ζήτηση συνεχίζει να είναι πολύ μεγάλη.Υπάρχει σοβαρότητα και τεχνογνωσία.
Έχουμε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ζούνε από αυτό που κάνουν.Δεν θα τελειώνει η προπόνηση και θα πηγαίνουν να συμπληρώσουν μεροκάματο με 200 ευρώ.Είναι εργαζόμενοι ας είναι αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός ερασιτεχνικό σωματείο.Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από αυτούς!

Θεωρώ πως θα πάμε περίφημα όμως θα κρατάμε χαμηλούς τους τόνους.Ο κόσμος του Ολυμπιακού απέδειξε προχθες πως κόντρα σε κάποιος που θέλουν να υποδαυλίσουν την ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν και θα είναι ο βασιλιάς της πόλης.

Ο Ολυμπιακός έχει λαό που και στις κακές στιγμές είναι δίπλα.Ακόμα και τα τελευταία 2-3 χρόνια ο κόσμος παρά που ήταν τόσο πληγωμένος ήταν στάθηκε στην ομάδα.Όμως φέτος υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση.

Όποιος να είναι αυτός που θα προσπαθήσει να μας βάλει εμπόδια εμείς θα τον ξεπεράσουμε.Υπάρχει μια τέτοια ορμή του λαού της ομάδας που όποιος και να βρεθεί μπροστά μας θα τον καταπιεί.Αυτό διαισθάνομαι εγώ όσο είμαι στην πόλη.
Ο κόσμος διψάει να δει τον Ολυμπιακό ψηλά."

Για τις επόμενες μεταγραφές είπε:


"Υπάρχουν κάποιοι στόχοι. θα κλείσουμε 2 με 3 ποδοσφαιριστές ακόμα.Χωρίς να είναι αυτό δεσμευτικό πιστεύω πως θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη στον χώρο του κέντρου.Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο αφού το θέμα είναι υπό συζήτηση με τους συνεργάτες μου.Θεωρώ πως είμαστε πολύ κοντά στο να αποκτήσουμε δύο δανεικούς από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.Είναι θέμα διαδικαστικό,βρισκόμαστε πολύ κοντά."

Για την επόμενη ερυθρόλευκη εκδήλωση είπε:

"Θα γίνει κάτι σαν χοροεσπερίδα που θα τιμηθούν κάποια πρόσωπα αλλά και οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας.Παράλληλα θα παρουσιάσουμε τους παίκτες της ομάδας στο κοινό .Θα το κάνουμε σαν γιορτή και θα τραγουδήσει ο Μανώλης Κονταρός.Πιστεύω πως αυτό θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου.Μέχρι τότε θα έχει κλείσει και το μεταγραφικό παζλ και η γιορτή θα είναι ανοικτή προς το κοινό."










 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...