Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Πήρε Μαργαρίτη ο Ολυμπιακός!

Tον ταλαντούχο δεξί μπακ του Αμβρυσσέα Διστόμου απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου.Ο 19 χρονος μπακ υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση.
Ο Θανάσης Μαργαρίτης είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που οι εμφανίσεις του με την κ20 του Αστέρα Τρίπολης έκαναν τον τότε προπονητή της Εθνικής Νέων να τον καλέσει στην προεπιλογή.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής  έγινε μαζί με την ανακοίνωση ανανέωσης του συμβολαίου του Ανδρέα Κόκα για την οποία το VolosFans σας ενημέρωσε από το πρωί.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου «κτίζει» ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες , αλλά παράλληλα έχει και το βλέμμα στο μέλλον της ομάδας και για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου προέβη στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη και την ανανέωση συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα 


Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1997 , αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα , ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Λαμίας , την τριετία 2013-2016 αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα Τρίπολης , την περίοδο 2016-17 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων και το δεύτερο εξάμηνο στον Παναρκαδικό ενώ την περίοδο 2017-18 είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικης κατηγορίας με 18 συμμετοχές , ένα γκολ και 3 ασιστ .



Ο Ανδρέας Κόκας είναι γεννημένος το 1997 , αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα , βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο δυναμικό της ομάδας μας .Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν άτυχος λόγω σοβαρού τραυματισμού που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί και φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά του .

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία .»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...