Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Αποκτήθηκε Καναβός,ανανέωσε Μπέικος

Η ενίσχυση συνεχίζεται στο ρόστερ της ομάδας μας.
Η διοίκηση με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του Μπέικο ,ενώ απέκτησε τον Θανάση Καναβό.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ροστερ του  Ολυμπιακού Βόλου και με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές αφού η ομάδα μας πρέπει να βλέπει και το μέλλον και έτσι προχώρησε στην απόκτηση του μέσου Θανάση Καναβού ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τον επιθετικό Νίκο Μπέικο .

Ο 21χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής Θανάσης Καναβός είναι φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ,στο Ρήγα Φεραίο , όπου  κατέγραψε 16 συμμετοχές και από το Δεκέμβριο αγωνίστηκε στο Διαγόρα Στεφανοβικείου με την ομάδα του οποίου πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Ο Νίκος Μπέικος γεννήθηκε στις 24/09/1998 αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και τη χρονιά που οι ερυθρόλευκοι αποσύρθηκαν από τη Β’ Εθνική έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ έπαιζε με την Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.  Ακολούθησε ο Πύρασος και ο Σαρακηνός, η Κ20 της ΑΕΛ  ενώ και την περσινή χρονιά ήταν μέλος της ομάδας σημειώνοντας παρουσίες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο .




Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία .








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...