Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση την Δευτέρα!

Στον απόηχο της επιτυχημένης εκδήλωσης του Ολυμπιακού Βόλου στη Φίλια Γη ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε στον Sport Fm Βόλου.


Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:

Για την εκδήλωση της Τετάρτης:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου, που έδειξε και χθες ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ δυνατός. Με την παρουσία του στήριξε την προσπάθεια αυτή. Ήταν πάλι μία μεγάλη μέρα. Είδαμε πολλές προσωπικότητες και ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει πολλές συμπάθειες μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ενώ απείχαν, τους ξαναείδαμε πάλι κοντά μας».

Για τον Ανδρέα Πάτση:

«Ευχαριστώ τον Ανδρέα που ήταν χθες κοντά μας. Έχουμε συνεργαστεί μαζί επαγγελματικά και είναι φίλος μου και μου το έχει αποδείξει και πέρα από το ποδόσφαιρο, με το οποίο δεν ασχολείται τώρα. Μάλιστα είναι και χορηγός της ομάδας καθώς έχει αγοράσει εισιτήριο διαρκείας».

 Για τον νέο μεγάλο χορηγό:

«Πλέον σε όλη την Ελλάδα ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει ότι υπάρχει μία υγεία, μία σοβαρότητα  από τη διοίκηση που την πλαισιώνει και ξαναγίνεται μεγάλη ομάδα. Ο μεγάλος μας χορηγός, το ΙΑΜΑ, προτίμησε μία εμπορική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, και θα τον δούμε και σε μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο μεγάλος μας χορηγός είναι τεχνοκράτης, είναι άνθρωπος που έχει μεγάλες επιχειρήσεις και θεωρώ ότι πρέπει να στηρίξουμε όλοι όσοι είμαστε στον Βόλο την εταιρεία του, αλλά και όλη η Θεσσαλία. Είναι κοντά μας κι άλλοι μεγάλοι χορηγοί, η ΕΨΑ, που είναι πάντα αρωγός, το Βήμα, τα Νέα, τα Παραπολιτικά, η ΑΝΕΣ, το in.gr και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι μεγάλοι χορηγοί. Να ευχαριστήσω δημόσια και τον κ. Μουστακαλή, γιατί για ό,τι έχουμε ζητήσει είναι δίπλα μας και τον περιμένουμε και στην “πρώτη” της ομάδας να είναι παρών και στα φιλικά του Πανθεσσαλικού».

Για τις μεταγραφές και αν τελείωσαν:

«Εμείς προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ό,τι μας λέει  προπονητής. Αυτός δίνει τις κατευθύνσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές. Θα γίνουν άλλες-δύο τρεις κινήσεις σημαντικές για την ομάδα και θα δούμε τι μας λείπει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και από κει και πέρα θα πράξουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποδείξει ότι όποιον παίκτη θέλει τον παίρνει και από όποια κατηγορία. Αυτό είναι δεδομένο».

Για την «πρώτη» στο ΕΑΚ τη Δευτέρα:

«Εγώ περιμένω να είναι χιλιάδες κόσμου στην “πρώτη”. Κάναμε τρεις μεγάλες “μαζώξεις” στη Γενική Συνέλευση, στην παρουσίαση των διαρκείας και της φανέλας, αυτή όμως θα είναι η μεγαλύτερη και θα το δούμε έμπρακτα τη Δευτέρα, εκεί που είναι η έδρα μας και το σπίτι μας, το “Τάκης Συνετόπουλος”. Εμείς θα είμαστε εκεί, γιατί ο δήμαρχος της πόλης είπε ότι δε θα περάσουμε ούτε απέξω. Θέλω τον κόσμο να είναι παρών, να είναι ήρεμος και να μην υπάρχει ένταση μεγάλη, γιατί είναι γιορτή για μας. Από κει και πέρα αυτό που είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Θα είμαστε παρόντες όλοι, η επίσημη διοίκηση, οι χορηγοί  της ομάδας, που ήταν και χθες και τους ευχαριστώ, γιατί ήρθαν απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι προσωπικοί μου φίλοι και στηρίζουν την προσπάθειά μας. Θα είναι εκεί και οι απλοί φίλαθλοι, που θα δώσουν βροντερό παρών. Τους περιμένουμε τη Δευτέρα στις 19.30 στο ΕΑΚ να δείξουμε ότι η μεγάλη ομάδα της πόλης είναι ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για τα φιλικά με μεγάλες ομάδες:

«Σίγουρα υπάρχει ένα οργανόγραμμα με βάση τα “θέλω” του προπονητή, για το πότε θα γίνουν τα φιλικά με τις μεγάλες ομάδες. Σίγουρα θα είναι εμπορικά φιλικά, αλλά κι εμείς θα δείξουμε την ποιότητά μας και τη φιλοξενία μας ως ομάδα και ως πόλη σε κάποιους μεγάλους συλλόγους, που θα έρθουν ν’ αγωνιστούν απέναντί μας. Θεωρώ ότι στις 12 Αυγούστου με τον Άρη θα δώσουμε το πρώτο μεγάλο φιλικό, αλλά ακόμη δεν έχει φιξαριστεί η ημερομηνία, ενώ στις 18 θα δώσουμε το δεύτερο μεγάλο φιλικό. Ό,τι έχουμε επίσημο θα το ανακοινώσουμε».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...