Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Δεν θα ασελγήσουν στον Ολυμπιακό!

Με παρέμβαση που έκανε στον Sport Fm o Ιάσων Χατζής, ζήτησε από τον Δήμο Βόλου να κάνει το αυτονόητο ...


Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησε από τον Δήμο να δώσει το ΕΑΚ για την πρώτη συγκέντρωση στους ερυθρόλευκους, αλλιώς, όπως είπε, ο αγιασμός θα γίνει στον χώρο έξω από το στάδιο. Παράλληλα, τόνισε ότι το «Τάκης Συνετόπουλος» δεν ανήκει στον εκάστοτε δήμαρχο, αλλά στην πόλη.


Ο Ιάσων Χατζής είπε μεταξύ άλλων:

«Έχω μάθει πως η σιωπή είναι χρυσός.Όταν όμως τα όρια ξεπερνιούνται πρέπει κάποιοι να πάρουν απαντήσεις.Η σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού είναι εκλεγμένη από 500 μέλη.Δεν είναι διορισμένη από το Πρωτοδικείο.Αποτελείται από ανθρώπους καταξιωμένους στην κοινωνία του Βόλου.
Λειτουργούμε θεσμικά χωρίς τραμπουκισμούς και αλητείες.Δεν απειλήσαμε κανέναν .δεν ενοχλούμε κανέναν.Επειδή ο κόσμος έχει μνήμη όταν ο Ολυμπιακός έφτασε στον πάτο,κάποιοι  εξαφανιστήκαν. Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε για την ανάσταση της ομάδας.
Ζητήσαμε το ΕΑΚ για τον αγιασμό της ομάδας.Η απάντηση ήταν θετική και μετά από λίγες ημέρες αρνητική.Και τι ειρωνεία....την επόμενη κιόλας ημέρα άλλη ομάδα έκανε προπόνηση.
Καλώ τον κόσμο να έρθει στις 23 Ιουλίου στο ΕΑΚ.Αν είναι κλειστό εμείς θα κάνουμε τον αγιασμό στο προαύλιο χώρο.Αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει.

Το ΕΑΚ ανήκει στην πόλη και όχι στον εκάστοτε εκλεγμένο Δήμαρχο.Όταν ο Αχιλλέας Μπέος ήταν στον Ολυμπιακό ο τότε Δήμαρχος του είχε δώσει με μεγάλη απλοχεριά το γήπεδο.Ο σημερινός Δήμαρχος δεν μπορεί να ξεστομίζει τέτοιες κουβέντες για τους ανθρώπους και τον κόσμο του Ολυμπιακού.Ο Ολυμπιακός είναι σημείο αναφοράς για την πόλη.Κατανοώ πως νιώθει πικρία για κάποιες προσωπικές διαφορές που δημιούργησε αλλά για αυτό δεν του φταίει ο Ολυμπιακός.Πιστεύω αγαπητέ κύριε Δήμαρχε πως η πόλη σε στήριξε όταν την χρειάστηκες.

Η δήλωση των δέκα δημοτικών συμβούλων αναφέρει πως είμαστε ανώνυμοι.Εμείς δεν είμαστε πολιτικά πρόσωπα όπως αυτοί.Δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον παρά μόνο αυτό της ομάδας.Δεν μπορούν να απαξιώνουν έτσι ανθρώπους που πασχίζουμε να κάνουμε τον Ολυμπιακό αδιάφθορο με άλλες αρχές και άλλες αξίες!
Ας κοιταχτούν μεταξύ τους στα μάτια και ας πούνε πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται με ισότητα.Τέσσερα χρόνια τα γήπεδα της πόλης ρημάζουν.Και ως δια μαγείας το μοναδικό γήπεδο που χρηματοδοτείτε είναι της Νεάπολης.
Έχω ξοδέψει όλη μου την ζωή πασχίζοντας για τον Ολυμπιακό οικονομικά και ψυχικά.Δεν θα αφήσω να ασελγήσουν πάνω του.Δεν ζητούμε από τον Δήμο ούτε χρήματα ,ούτε ειδική μεταχείριση.Περιμένουμε την δημοτική αρχή να κάνει το αυτονόητο και να μην ανησυχεί.Εμείς δεν πρόκειται να πάμε την νύχτα να σπάμε το ταρτάν και να κάνουμε έργα στο γήπεδο.
Η συμπεριφορά τους διχάζει.Εμείς έχουμε αγάπη και μόνο και θέλουμε να ενώσουμε...»














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...