Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Δεν θα περάσουν ούτε απ'έξω...!

Προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Βόλου κος Α.Μπέος με δηλώσεις στον SporFm 895.
Ο κος Μπέος είπε μεταξύ άλλων:

«Αν νομίζουν πως εκβιαζόμαστε να πάρουν φόρα και να ψηφίσουν ότι θέλουν το 2019.Δεν μπορούν αθλητικά σωματεία να πολιτικοποιούνται.Αν θέλουν να παίξουν αυτό τον ρόλο έπεται συνέχεια.Στις 23 του μηνός δεν θα περάσουν ούτε απέξω από το ΕΑΚ.Γιατί το το ΕΑΚ είναι δημοτικό όπως και η Άλλη Μεριά.Αφού λένε να το τραβήξουν θα δούνε...Τον πόλεμο τον κερδίζει μόνο ένας.Για το ΕΑΚ αλλάξαμε γνώμη.Και αν έκανε σήμερα προπόνηση η νέα ομάδα σήμερα είναι 11 του μηνός.Στις 23 έχουμε σχεδιάσει κάτι.Να σταματήσουν να βγάζουν ανακοινώσεις.
Θα έρθει η ώρα που θα το πληρώσουν.Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκαταομμύριο να δώσουμε στον Ολυμπιακό το ΕΑΚ.Λένε ότι ξεκινάει πόλεμος...Με ποιον θα κάνετε πόλεμο ρε; Ποιοι είστε εσείς;Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός πρώτη προπόνηση στο ΕΑΚ.Στην πόλη υπάρχουν 50 ομάδες.Αν νομίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της πόλης κάνουν λάθος.Ας κοιτάξουν τα τμήματά τους που είναι υπό διάλυση...»


Εν τω μεταξύ απάντησαν στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μπέου. 

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

«Διαβάσαμε σήμερα την πρωτοφανή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, οι συντάκτες της οποίας, προφανώς ξεχνώντας την ιστορία καθενός εξ ημών, μας εγκαλούν προσωπικά, νομίζοντας έτσι ότι μας “εκθέτουν” στα μάτια των πολιτών. Να τους υπενθυμίσουμε ότι είναι οι πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εξέλεξαν, με μοναδικό σκοπό την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων αυτής της πόλης. Και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι και σήμερα νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους αυτή, καθώς με βεβαιότητα βλέπουν ότι είναι τα συμφέροντα όλης της πόλης και των ανθρώπων της που υπηρετεί η παρούσα Δημοτική Αρχή. Γι’ αυτό και είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή μας και το έργο που επιτελείται.

Για τους ανώνυμους συντάκτες αυτής της “ανακοίνωσης” δημιουργούνται εύλογες απορίες με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου για μικροπολιτικά συμφέροντα και αντιπολιτευτικά τερτίπια.

Για να τελειώνουμε, η παρούσα Δημοτική Αρχή υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια τα συμφέροντα ΟΛΗΣ της πόλης ακολουθώντας τον Νόμο και τις αρχές της ισότητας και ισονομίας έναντι όλων».

Ακολουθούν υπογραφές»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...