Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Παρουσιάζει φανέλες ,μεταγραφές και χορηγό!

Σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει την νέα ομάδα στο κέντρο "Φίλια Γη".


 Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Μια ακόμη εκδήλωση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου αυτή τη φορά να παρουσιάσει τον μεγάλο του χορηγό, τις νέες του εμφανίσεις και τα νέα του ποδοσφαιρικά αποκτήματα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο κέντρο εκδηλώσεων ΦΙΛΙΑ ΓΗ στις 21.00, στον δρόμο προς την Άλλη Μεριά, η βραδιά θα είναι Βολιώτικη, θα είναι Ολυμπιακή και θα ‘χει μαζί της τον γνωστό καλλιτέχνη της Κρητικής μουσικής, Μανώλη Κονταρό, και την ορχήστρα του, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με Κρητικό και όχι μόνο γλέντι.

Ο Μανώλης Κονταρός γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1968 στις Βρύσσες Αποκορώνου στα Χανιά. Το 1998 παντρεύτηκε την Αθηνά Μαυριδάκη και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και ζει με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 17 χρόνων.  Ο πατέρας του, ο Κονταρογιάννης, είναι γνώστης και ερμηνευτής του ριζίτικου τραγουδιού. Σταθμός στην καριέρα του ήταν ο μόνιμος του συνεργάτης επί 18 συναπτά έτη, ο δεξιοτέχνης της λύρας, Γεώργιος Τσουρουπάκης, με τον οποίο ηχογράφησαν πολλές δισκογραφικές δουλειές.

Ο Μανώλης Κονταρός θα μας ταξιδέψει στα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου, γιορτάστε με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Μανώλη Κονταρό στο «ΦΙΛΙΑ ΓΗ»!

Oλυμπιακός Βόλου… για πάντα

Γιορτάστε μαζί μας !

Τιμή εισόδου 10 ευρώ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...