Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ο κόσμος η δύναμη της ομάδας!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία καλεί όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να  να στηρίξουν τη διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Η Διοίκηση της ομάδας έθεσε σε κυκλοφορία τα νέα διαρκείας 2018-2019.

Καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε και να στηρίξουμε. Να επιβραβεύσουμε τους Διοικούντες για το μεγάλο έργο που επιτελούνε. Να τους δώσουμε κουράγιο και διάθεση για τη μεγάλη συνέχεια. Ο δρόμος θα είναι μακρύς, ανηφορικός και δύσκολος.

Με τη στήριξη και την παρουσία του  κόσμου, θα το διανύσουμε όλοι μαζί πιο εύκολα. Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας μας. Ο κόσμος πλέον συσπειρώθηκε, αισιοδοξεί και ετοιμάζεται για τις επιτυχίες και την αναγέννηση της ομάδας μας.

Ο ΣΦΟΒ όπως παλιά, πόρτα – πόρτα, σπίτι – σπίτι, μαγαζί – μαγαζί, δεν θα αφήσουμε κανέναν Βολιώτη ανενημέρωτο και ασυγκίνητο.

Βάζουμε τον στόχο και το στοίχημα, όλοι μαζί για  2.000 – 3.000 διαρκείας για φέτος. Οι τιμές είναι ελκυστικές και αξίζει για μια αγωνιστική διαδρομή με συγκινήσεις, χαρές και αγωνίες.

Δεν πετάμε στα σύννεφα, ταπεινά με σιγουριά και αισιοδοξία προχωράμε και ελπίζουμε.

Ο Ολυμπιακός μας, η πιο μεγάλη δύναμη στην κοινωνία της πόλης μας αλλά και η ισχυρότερη επαρχιακή ομάδα στην χώρα μας, στέλνει το μήνυμα ότι θα πετύχουμε και ότι θα επιστρέψουμε στα σαλόνια της Super League.

Το επόμενο ραντεβού στις 23/7 στην έναρξη της ομάδας μας.

Πιστεύουμε ότι για τρίτη φορά, το ΕΑΚ θα είναι μικρό για τον κόσμο μας, αφού στις προηγούμενες δύο εκδηλώσεις, γενική συνέλευση και διαρκείας, οι αίθουσες ήταν μικρές για το «ανάστημα» του κόσμου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...