Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ρεσιτάλ κωμωδίας...!

Απάντηση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου.


Οι «Austrian Boys», προχώρησαν σε ανακοίνωση, αναφορικά με την χθεσινή τηλεοπτική αθλητική εκπομπή.

Αναλυτικά:

«Χθες απολαύσαμε το μυθομανές CARTOON του δημαρχείου. Ο άνθρωπος “φάσκω και αντιφάσκω” έδωσε ρεσιτάλ κωμωδίας. Όποιος παρακολούθησε τη χθεσινή φαρσοκωμωδία κατάλαβε ότι πρόκειται για μια διπολική διχασμένη προσωπικότητα. Κάθε νοήμων πολίτης αυτής της πόλης κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα άτομο με σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Δε θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στα χθεσινά λεγόμενά του, ΜΟΝΟ να τονίσουμε ότι σωθήκαμε που τον διώξαμε από την οικογένεια μας. Είναι αυτοκαταστροφικός και δυστυχώς το ίδιο καταστροφικός θα είναι και για τη πόλη που αγαπάμε. Ευτυχώς το 2019 είναι κοντά και μετά την εξιλέωση της ομάδας μας θα έρθει και η εξιλέωση της πόλης από τον ίδιο και την κουστωδία του. Η χθεσινή υπερπαραγωγή έγινε ξεκάθαρα, με σκοπό να φρενάρει την συσπείρωση που έχει πετύχει η ομάδα μας. Δε βγαίνουν τα κουκιά και η μόνη επιλογή ήταν η χθεσινή πλευρά του. Ο κόσμος όμως πλέον δεν τρώει κουτόχορτο... ΞΥΠΝΗΣΕ !

Εμείς ξεκάθαρα κερδίσαμε πανηγυρικά το επικοινωνιακό μας παιχνίδι. Ο πανικός του, σε όλο το μεγαλείο. Η PYDNABET πρωταθλήτρια και το βράδυ της φιέστας η πόλη κοιμόταν. Ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα και η Νεάπολη θύμιζε την έδρα του Αλμωπού Αριδέας. Όσο για την νέα χρονιά; Ο MR JOHN πάλι ο βασικός χρηματοδότης, γιατί οι Βολιώτες επιχειρηματίες μάθανε από ό,τι πάθανε……

Εμείς με την πολιτική μας καταφέραμε να έχουμε ελάχιστες απώλειες, εκτός των 70 - 80+ ηλικιών που δελεάστηκαν με τις προσφορές της PYDNABET (δωρεάν χυμό τοστ και μεταφορά από τα ΚΑΠΗ με βανάκια). Όλοι οι υπόλοιποι παραμένουν πιστοί στην 81 ετών οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Τέλος καλούμε όλον τον κόσμο μας, την Τετάρτη να δείξουμε τη δύναμη μας, να δώσουμε το παρών στην Γενική Συνέλευση, ενεργοποιώντας την επάνοδο της ομάδας. Την Τετάρτη δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης στην ποδοσφαιρική διοικούσα επιτροπή να πράξει όπως αρμόζει στην ιστορική μας ομάδα για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και όχι μόνο».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...