Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ο Ζαλαώρας στον Ολυμπιακό!

Την πρόσληψη του Γιάννη Ζαλαώρα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος,  με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Ζαλαώρα.

Ο Γιάννης Ζαλαώρας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και έχει εργαστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής των Ίκαρου Καλλιθέας, Αετού Κορυδαλλού, Καλλιθέας και Ιωνικού.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει εργαστεί σε Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Λάρισα και Λαμία, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, Εργοτέλη και Α.Ο. Τρίκαλων.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς τερματοφύλακες εκ των οποίων οι Μιχάλης Σηφάκης, Παναγιώτης Τσιτώντας, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Ταήρης, Βαγγέλης Πίτκας, Χρήστος Αθανασόπουλος και Γιάννης Μπαντίκος.

Μάλιστα, στο πλούσιο βιογραφικό του συγκαταλέγεται και η συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδος Κ19.

Πρόκειται για έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή τερματοφυλάκων, με πλούσια καριέρα στην SuperLeague και στην Football League και ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρεί πως είναι πολυτέλεια για την Γ’ Εθνική Κατηγορία να υφίσταται ένας άνθρωπος με τις περγαμηνές του Γιάννη Ζαλαώρα.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 γνωρίζει πως και ο ίδιος ο προπονητής αισθάνεται μεγάλη τιμή που ήρθε στην μεγάλη, ερυθρόλευκη οικογένειά μας και για το λόγο αυτό θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει θερμά τον Γιάννη Ζαλαώρα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...