Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Μπουτζίκος ο έβδομος!

Ο Νίκος Μπουτζίκος είναι η έβδομη μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου
Σε μία ακόμα μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου εντάσσοντας τον Νίκο Μπουτζίκο στο ρόστερ της ομάδας που γίνεται πανίσχυρο.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ που πέρασαν από την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

O 28 χρονος παίκτης μετά από μία πολύ καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό μετέβη στον Απόλλων Σμύρνης.

Το 2016 είχε 23 συμμετοχές με τον Αγροτικό Αστέρα στην football league ,ενώ πέρσι πρωταγωνίστησε με την Παναχαΐκή με 23 επίσης συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο αμυντικό Νίκο Μπουτζίκο.

Ο Νίκος Μπουτζίκος, είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1989 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Είναι πολύ γνωστός στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου καθώς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και το 2015 συμμετέχοντας με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Ο 28χρονος μπακ προέρχεται από την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού στον οποίο είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κέρκυρας, του Πανθρακικού, του Ολυμπιακού Βόλου και του Αγροτικού Αστέρα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την Παναχαϊκή, με την οποία πραγματοποίησε 25 συμμετοχές «γράφοντας» μία πλήρη αγωνιστική χρονιά.

Πρόκειται για έναν έμπειρο και καταξιωμένο ποδοσφαιριστή, με μεγάλη δυναμική μέσα στο γήπεδο και μαχητικότητα, ενώ είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας μας από την προηγούμενη παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με την απόκτηση και του Νίκου Μπουτζίκου, το τεχνικό επιτελείο συνεχίζει το «χτίσιμο» της ομάδας, αυτή τη φορά προσθέτοντας στην αμυντική γραμμή έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και εμπειρία από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει στην ερυθρόλευκη οικογένεια τον Νίκο Μπουτζίκο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...