Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Γιόρτασε την άνοδο!

Την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ γιόρτασε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Βόλου.
Ύστερα από εννέα χρόνια το βολιώτικο συγκρότημα επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και η επιτυχία αυτή γιορτάστηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, όπου έγινε και η απονομή στους πρωταθλητές της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι με τον Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι Αττική, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο μπάσκετ. Στην γιορτή που στήθηκε στο ΕΑΚ από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ έλαμψε διά της απουσίας του ο κόσμος του Ολυμπιακού, καθώς λιγοστοί ήταν οι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η τέως υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Καλτσογιάννης.

Από πλευράς διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου το «παρών» έδωσαν στην φιέστα της ανόδου ο αντιπρόεδρος Ιάσων Χατζής και το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκος Κυριακόπουλος.

Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέκος Μεταφτσής, συνεχάρη τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, την τεχνική ηγεσία και όλους όσοι ήταν φέτος κοντά στην ομάδα για την άνοδο και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Την απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές έκανε το πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτρης Ντούγκος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΘ Απόστολος Κρεμαστάς, Ο κ. Ντούγκος έδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας, Κώστας Αλεξίου, ο οποίος το σήκωσε ψηλά με τους άλλους δύο αρχηγούς της ομάδας, Δημήτρη Καραθάνο και Λεωνίδα Αναστασόπουλου.

Αναμνηστική πλακέτα απέμεινε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου (την απονομή έκανε ο κ. Ιάσων Χατζής), στον Α.Σ. Καρδίτσας, ο οποίος δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και ήρθε στο Βόλο να παίξει το φιλικό παιχνίδι και λάβει μέρος και αυτός στην γιορτή των «ερυθρολεύκων» για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι «ερυθρόλευκοι» φορώντας μπλουζάκια τα οποία έγραφαν «πρωταθλητές και κυπελλούχοι ΕΣΚΑΘ 2018» πανευτυχείς πανηγύρισαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, βγάζοντας και τις καθιερωμένες φωτογραφίες.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...