Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Στόχος μας η άνοδος!

Aπό νωρίς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι ανανεώσεις, αλλά και οι μεταγραφικές ανακοινώσεις. 


Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε στο Liganews.gr για τον φετινό στόχο της ανόδου, τον προγραμματισμό, αλλά ταυτόχρονα απαντά και στα όσα υποστηρίζουν ήδη πολλοί ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

«Ενίσχυσης συνέχεια…»

Ποια είναι η άποψη του και το πρώτο σχόλιο;  «Κάναμε όντως προγραμματισμό από νωρίς. Αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει να είμαστε στη Γ’ εθνική. Πάμε βήμα-βήμα, η γενική συνέλευση το έδειξε αυτό. Κατά τα άλλα, οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Αλλωστε, πρέπει να ολοκληρωθεί ο αγωνιστικός προγραμματισμός. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχιστεί η ενίσχυση. Αν κάτι μας λείπει, έχουμε ακόμη τα χρονικά περιθώρια και συνάμα τη βούληση για να αποκτήσουμε αυτό, που θέλουμε και να παρουσιαστούμε, όπως πρέπει στο Πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Αμανατίδη.

«Υποχρεωμένοι να πετύχουμε»

Όσο για τον στόχο της ανόδου; Πολλοί θεωρούν τον Ολυμπιακό Βόλου ήδη ως το μεγάλο φαβορί για προβιβασμό. «Εγώ δεν συμφωνώ, με την έννοια ότι υπάρχουν ακόμη πολλά στο τραπέζι. Η συγκρότηση των ομίλων, για παράδειγμα. Η αναδιάρθρωση, βεβαίως. Το Πρωτάθλημα έχει συν τοις άλλοις δύο φάσεις.
Πρώτα η κανονική διάρκεια και μετά τα μπαράζ. Αυτοί που το πιστεύουν πρέπει να δουν πρώτα τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, διότι ακόμη δεν ξέρουμε. Βέβαια, δεν πάμε για κάτι διαφορετικό.
Η άνοδος είναι ο στόχος μας. Πάμε για να ανεβούμε στη Football League. Βήμα-βήμα και όπως πρέπει. Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες, όπως η Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και κάποιες ακόμη, ωστόσο για μας δεν θα αλλάξει κάτι».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...