Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ολοκληρώθηκε το ΑΝΕΣ CUP!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου AΝΕΣ CUP 2018, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του A.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην  Άλλη Μεριά.


Πάνω από 150 μικροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες οκτώ Συλλόγων της περιοχής μας, έδωσαν το «παρών» και έπαιξαν με την ψυχή τους το αγαπημένο τους άθλημα. Ειδικότερα συμμετείχαν τέσσερις ομάδες Ακαδημιών στην κατηγορία των γεννηθέντων 2011-2012 και οκτώ ομάδες στην κατηγορία του 2010, ενώ οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι: Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937,  Αγία Άννα, Πύρασος, Ρήγας Φεραίος, Α.Ε.B.Δ., Ερμής, Μαγνησιακός και Ένωση Λεχωνίων Νηλέας.

Η κάθε ομάδα έπαιξε από τέσσερα παιχνίδια και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Επειδή η διοργάνωση είχε στόχο την ανάδειξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών αλλά και τη διασκέδαση των παιδιών, δεν αναδείχθηκε νικητής μέσα από το τουρνουά, καθώς νικητές ήταν όλα τα παιδιά, που ασχολούνται με την αθλητισμό.

Οι διοργανωτές του ΑΝΕΣ CUP 2018 ευχαριστούν ιδιαιτέρως τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος, τους προπονητές των Ακαδημιών, οι οποίοι στήριξαν ένθερμα το τουρνουά αλλά και τους μικρούς ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...