Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Καταγγελία για τον Παγώνη!

Την αναμενόμενη καταγγελία για την  σφαγιαστική διαιτησία στην Καλαμπάκα ,εξέδωσε η επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού!
Η ανακοίνωση:

"H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων Καλ/σης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με αίσθημα ευθύνης έναντι των αθλητών της , των προπονητών της και των χιλιάδων φιλάθλων της
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον Α’ διαιτητή του αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας - Ολυμπιακός Βόλου , για τα PLAY OFFS Ανδρών της ΕΣΚΑΘ - ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΓΩΝΗ- για την απροκάλυπτα μεροληπτική διαιτησία του , σε βάρος της ομάδας μας , εν αντιθέσει με το Β’ Διαιτητή κ. Παζώλη ο οποίος τίμησε με την προσπάθεια του , την διαιτησία .

   Δυστυχώς και γι΄ αυτόν και για τους ενορχηστρωτές αυτής της κατάπτυστης διαιτητικής σφαγής , αδιάψευστος μάρτυρας , είναι το Video του αγώνα , το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της ομάδας μας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr .

   Δυστυχώς όσους ήταν συνεπίκουροι αυτού του εγκλήματος δεν θα τους κρίνουμε εμείς , που όπως αποδείχθηκε δεν είχαμε τη δυνατότητα  να προστατεύσουμε την ομάδα μας , αλλά οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας Συλλόγου .

   Το μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα δεν έχει ανάγκη τέτοιους «διαιτητές».  Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν στάθηκε αντάξιος της πατρικής αθλητικής προίκας και φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεων του "




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...