Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Τέλος χρονιάς με δείπνο!

Η χρονιά στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και το βράδυ της Παρασκευής όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στα μέλη της διοίκησης γευμάτισαν σε γνωστή ταβέρνα στο Διμήνι.


Ο κ. Μπακάλης υποδέχτηκε στην κοσμική ταβέρνα «Μπακαλόγατος» όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια και ευχαρίστησε έναν- έναν προσωπικά για τη συνεργασία και τη στήριξη που του προσέφεραν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τον κ. Μπακάλη για την εργατικότητά του και την υλοποίηση του φετινού στόχου, παρά τις διοικητικές αλλαγές που έφεραν στο μέσο της χρονιάς, αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο κ. Τσεκούρας εξήρε το έργο του κ. Μπακάλη και του προσέφερε εκ μέρους της Διοίκησης ένα ρολόι για να είναι πάντα στην ώρα του, όπως χιουμοριστικά είπε.

Ο κ. Μπακάλης εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε θερμά  όπως και όλη τη Διοίκηση του Συλλόγου και η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα, με τον ίδιο να συζητά με όλους τους προσκεκλημένους του, κάνοντας ουσιαστικά σε χαλαρό κλίμα την ανασκόπηση της φετινής χρονιάς.
Παίκτες και προπονητής θυμήθηκαν διάφορα περιστατικά αυτής χρονιάς και φυσικά δεν έλειψαν το γέλιο και τα πειράγματα.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον προπονητή κ. Λάκη Μπακάλη για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα,  αλλά και για το δείπνο που παρέθεσε προς όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, δείχνοντας έτσι πως όποιος εντάσσεται στο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογo, γίνεται μέλος μιας μεγάλης κι ενωμένης οικογένειας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...