Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ευχαριστήρια διοίκησης προς φιλάθλους.

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.


Τόσο η ΔΕ Καλαθοσφαίρισης όσο και αυτή του ποδοσφαίρου με ανακοινώσεις ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρόν ,τόσο στο κλειστό του ΕΑΚ ,όσο και στο Πανθεσσαλικό.

Η ανακοίνωση της ΔΕ καλαθοσφαίρισης:

"Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 «ευχαριστεί» θερμά τους εκατοντάδες φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Α.Ο. Καλαμπάκας για τα Play Off της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., για τη συμπαράσταση τους και την άψογη συμπεριφορά τους, δίνοντας δύναμη στους Αθλητές και στους Προπονητές για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου μας.
Μαζί μπορούμε όπως μας δείξατε να κάνουμε σπουδαία πράγματα 
Σας θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια των υποχρεώσεων των Ομάδων μας, την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 14:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου στον καθοριστικό αγώνα των Γυναικών με τον Αθηναϊκό Βύρωνα και την ίδια ημέρα στις 19:00 στο Α.Κ. Β. Παρασκευόπουλος στον αγώνα των Ανδρών μας με το Γ.Σ. Βόλου για να κάνουμε το δεύτερο καθοριστικό βήμα."


Η ανακοίνωση της ΔΕ ποδοσφαίρου:

"Ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου απέδειξε χθες, με την παρουσία του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ότι αυτή η πόλη έχει ποδοσφαιρική ιστορία αλλά και μέλλον. Σε ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, χωρίς καμία βαθμολογική σημασία, χωρίς την ένταση του πρωταθλήματος και σε μια περίοδο αγωνιστικής αγρανάπαυσης,  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας εμπράκτως.

Εκτός από τους εκατοντάδες φιλάθλους,  που έδωσαν το παρών στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, εκατοντάδες άλλοι,  αναλογιζόμενοι και τον λόγο της υλοποίησης του εν λόγω αγώνα, που ήταν η ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου, προμηθεύτηκαν κατά δεκάδες εισιτήρια.

Τα παιδιά μας, το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου,  στο δικό τους φιλικό παιχνίδι με την ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, απέδειξαν περίτρανα τον λόγο ύπαρξης αυτού του μεγάλου Συλλόγου, που είναι η διάπλαση του χαρακτήρα τους,  με αθλητικές αρχές και ήθος και η ποιοτική ενίσχυση του βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, η παρουσία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου και ο ελάχιστος φόρος τιμής της Διοίκησης με την απόδοση αναμνηστικών, αναδεικνύει  το γεγονός ότι  ο Σύλλογός μας δεν ξεχνά όσους αγωνίστηκαν με την ερυθρόλευκη φανέλα και χάρη σ’ αυτούς και πολλούς άλλους,  η ομάδα μας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς πόλους της Ελλάδας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έδωσε το δικό του μήνυμα ενότητας. Ευχαριστεί τους εκατοντάδες γονείς των μικρών αθλητών,  που έχουν εμπιστευτεί τους ανθρώπους του Συλλόγου για την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους , αλλά και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν και τιμούν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...