Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Απάντησε ο Καπoυρνιώτης

Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook απάντησε στην ανακοίνωση των Austrian Boys, o Μιχάλης Καπουρνιώτης. 


Μάλιστα να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί στον Βόλος 9.86 διέψευσε τις πληροφορίες ότι θα ξηλωθούν από το ΕΑΚ του Βόλου τα καθίσματα που σχηματίζουν το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου και πρόσθεσε πως θα γίνει μόνο ένα γκράφιτι στο πέταλο που βλέπει προς την Αγίου Δημητρίου. 

Αναλυτικά έγραψε:

«Όσον αφορά σημερινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα μου, έχω να δηλώσω τα κάτωθι: 
Πρώτον, ως προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, τηρώ τα καθήκοντα μου άψογα και με ευλάβεια. Η συνεργασία μου με τη διοίκηση και τις αθλήτριες είναι άριστη και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 (το μοναδικό τμήμα στον νομό στην πρώτη κατηγορία), αφού κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ (νικών, πόντων, άμυνα, επίθεση). 
Δεύτερον, όσα αναγράφονται σε αυτή την ανυπόγραφη επιστολή, που είμαι σίγουρος ότι δεν την έγραψε άνθρωπος που αγαπά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, είναι ψευδή, ανυπόστατα και με κίνητρο πολιτικές σκοπιμότητες και πολιτική εμπάθεια. 
Πράξεις… και όχι λόγια! Έτσι μου έμαθαν στην οικογένεια μου.
Γι’ αυτό λοιπόν δηλώνω ότι θα μιλήσω μόνο μέσα στο γήπεδο (με τη δουλειά μου και με την αγάπη μου για τον σύλλογο)… μέσα στις 4 γραμμές, γιατί τόσο στη δουλειά μου, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση κανείς δε μου χαρίστηκε(εγώ , ΚΥΡΙΟΙ, δεν είχα μπάρμπα στην Kορώνη). Επιλέγω να μιλήσω με πράξεις και εκεί που πρέπει… και μην ξεχνάμε ότι ΟΛΟΙ κρινόμαστε.. .

ΥΓ: όσο για το 23 νούμερο που έχω στην πλάτη μου, που κάποιοι (ελάχιστοι) μου κάρφωσαν πισώπλατα, το ίδιο νούμερο φορούσε και ο Μάικλ Τζόρνταν…»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...