Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτη ήττα για Ολυμπιακό!🔃

Την πρώτη του φιλική ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Καρπενήσι.
Αν και η ομάδα μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει τελικά ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα.

Ο Ολυμπιακός είχε πάντως αρκετές απουσίες  καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Γιώργος Θέος, Δήμος Κόκας, Χρήστος Σκανδάλης, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς, καθώς και οι Φώτης Καραγκιολίδης, Στέφανος Βαρούχας, Λάζαρος Γελαδάρης, Δημήτρης Σέττος οι οποίοι έμειναν Βόλο για να ξεκουραστούν.

Ο Σεχολάρι ήταν ο παίκτης που έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο με αποκορύφωμα την φάση του 17' σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Ο Ολυμπιακός ατύχησε να βρεθεί πίσω στο σκορ με την έναρξη του β' ημιχρόνου με απευθείας χτύπημα φάουλ ενώ πολύ γρήγορα στο 54' οι Αιγύπτιοι διπλασίασαν τα τέρματά τους μετά από λάθος του Κουτσικού.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και έχασε νέο τετ α τετ στο 63' με τον Αλαμάνη ,ενώ σουτ του Τόσκα έβγαλε πολύ δύσκολα ο πορτιέρο των Αιγυπτίων.

Η ομάδα μας μείωσε στο 87' μετά από σέντρα του Δ.Κόκα και κεφαλιά του Σεχολάρι.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος (65' Κωνσταντίνου), Καραμπάς (85' Ζάχος), Αγγελής (46' Δ. Κόκας), Παπαϊωάννου (57' Καράμπελας), Κραγιόπουλος (85' Πατσής), Λούγκος (70' Χατζόγλου), Τόσκας, Ευθυμιάδης (26' λ.τρ. Μέμος), Καρβούνης (46' Αλαμάνης), Βασίλιεβιτς (57' Νόνης), Σεχολάρι.

ΓΟΥΑΝΤΙ ΝΤΕΚΓΛΑ: Αμπνέλ Μονσέφ, Αζάμπ, Χασάν (33' Αμπνέλ Αάτ), Ελ Σεναγουί, Μαχμούντ (33' Σαμίρ), Ταρέκ, Σαλέμ (28' Μάρει), Αραφάτ, Μπεντέρ, Σερίφ, Ανουάρ (28' Βαλίντ).




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...