Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση Austrian- Καπουρνιώτη!

Συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής (15/9) θα έχει αντιπροσωπεία των Austrian Boys με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Magnesiasports, η συνάντηση κανονίστηκε μετά από επικοινωνία που είχε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με μέλη των Austrian Boys, στην οποία ζήτησε να αναιρέσουν το περιεχόμενο της ανακοίνωσής τους, σύμφωνα με το οποίο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου καλείται να αποφασίσει αν θα κρατήσει ως προπονητή τον Μιχάλη Καπουρνιώτη ως προπονητή.

Οι Austrian Boys απάντησαν ευγενικά ότι δεν αναιρούν την ανακοίνωσή τους και τελικά κανονίστηκε οι δύο πλευρές να τα πουν τετ-α-τετ σε στέκι των Austian Boys, οι οποίοι μπορεί να αναγνωρίζουν την προσφορά του Μιχάλη Καπουρνιώτη και τη συμβολή του στις επιτυχίες των γυναικείας ομάδας μπάσκετ, όπως του αναγνωρίζουν ότι είναι Ολυμπιακός Βόλου, αλλά θα του ζητήσουν να επιλέξει ένα από τα δύο πόστα, ή του τεχνικού της γυναικείας ομάδας ή του αντιπρόεδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, που ως οργανισμός του Δήμου Βόλου ευνοεί εξόφθαλμα το ξενόφερτο σωματείο Ν.Π.Σ. Βόλος.

Χαρακτηριστικά αυτό που λέγεται μέσα στον δυναμικότερο σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου είναι πως «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δε χωράνε». Επίσης, οι οργανωμένοι τονίζουν ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι η ανακοίνωσή τους είναι ανυπόγραφη, όπως επισήμανε ο Μιχάλης Καπουρνιώτης στη δήλωση που έκανε στο facebook. 

Από: magnesiasport.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...