Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Να αλλάξουμε το όνομα άμεσα!

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία αλλά και η ομιλία του
παλαιού προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου και της ΕΠΣΘ, κ. Θανάση Παπαγιάννη.

 Ο κ. Παπαγιάννης έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγής του ονόματος σε Α.Ο. Βόλου Ολυμπιακός.

Ο τέως πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων:

«Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Ερασιτέχνης είναι καταστατική συνέλευση για αλλαγή του ονόματος σε Α.Ο. Βόλου Ολυμπιακός. Αυτή είναι η πραγματική ονομασία του Ολυμπιακού. Τα 20 στρέμματα που αγοράσαμε κάποτε στην Άλλη Μεριά δεν ανήκουν στον Δήμο, ανήκουν στον Ερασιτέχνη. Γι’ αυτό πρέπει ν’ αλλάξει το όνομα, για να τα διεκδικήσει και να μην μπορεί να μας βγάλει κανείς από τον χώρο μας.

Το δεύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνει ο Ολυμπιακός ενιαίος, να μάθουμε όλοι να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Δε πρέπει να βιαζόμαστε και να βγάζουν ανακοινώσεις οι οργανωμένοι εναντίον των παλαιμάχων, χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή πρώτα μαζί τους. Σε πέντε χρόνια πρέπει να είμαστε στην Α’ Εθνική. Αν δεν έχουμε αυτό στο μυαλό μας, θα παραμείνει η ομάδα πάντα στη Γ’ Εθνική.

Κύριοι της Δ.Ε. αποτύχατε. Ο Ολυμπιακός στη Γ’ Εθνική πρέπει να βγαίνει κατηγορία μία και έξω. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την προσπάθεια που έχετε κάνει.

Το τρίτο θέμα είναι να εξετάσουμε τις εξελίξεις που έρχονται στο  ποδόσφαιρο. Υπάρχουν μελέτες που λένε ότι χωράνε 10-12 επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα.

Τέλος, όποιος νομίζει ότι μπορεί να χτίσει μία καινούρια ομάδα, μπορεί ν’ ανέβει παραπάνω κατηγορίες, αλλά θα είναι, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, με 500 άτομα. Εκεί θα καταντήσει οποιαδήποτε ομάδα έχει κόντρα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό δεν το έχουν καταλάβει».

Να σημειωθεί πως ο κος Παπαγιάννης ήταν το μοναδικό μέλος που ψήφισε κατά του πλάνου του κου Μποτσιβάλη.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...