Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Από σήμερα...τρέχουμε!

Στην αθλητική  εκπομπή του 9,86 μίλησε ο κος Μποτσιβάλης το πρωί.


Ο κος Μποτσιβάλης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Για μένα το κλίμα ήταν ενωτικό. Άλλο διαφωνούμε, άλλο τσακωνόμαστε. Εγώ δεν έχω μαλώσει με κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Δεν υπήρχε δεύτερη πρόταση. Είχα μιλήσει με τον κ. Κουφιδάκη, μου είπε ορισμένα πράγματα και αρχικά είχαμε πει να συμμετάσχει και αυτός στο διοικητικό σχήμα. Μετά διάβασα στα ΜΜΕ πως κατεβαίνει με τον κ. Τσιμπανάκο με άλλη πρόταση, η οποία πάντως δεν κατατέθηκε ποτέ.

Από σήμερα τρέχουμε για μια σειρά από θέματα, που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας. Για ποδοσφαιριστές, γήπεδα, για τα πάντα. Έχω δηλώσει ότι θέλουμε το Πανθεσσαλικό και για δεύτερη έδρα πιθανόν να ζητήσουμε το ΕΑΚ.

Τα Τουριστικά Ακίνητα θα αποφασίσου αν θα "συγκατοικήσουμε" με την Νίκη. Όποια είναι η απόφασή τους θα την δεχθούμε.Εγώ δεν εκφράζομαι ούτε θετικά ,ούτε αρνητικά για το ζήτημα.

Στην ομάδα θα υπάρξει μία διοικούσα επιτροπή, θα ανακοινωθούν άμεσα τα μέλη, ενώ θα πρέπει να τονίσω πως δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανέναν. Είμαι ανοιχτός για όλον τον κόσμο. Ο στόχος είναι ένας. Η άνοδος του Ολυμπιακού στη Football League. Οι αποφάσεις θα παίρνονται σαφέστατα από εμένα, ως πρόεδρος. Ωστόσο, θα έχω κάποιους συμβούλους, έχω αναφέρει τον κ. Τσιώλη και φυσικά για θέματα που έχουν να κάνουν με τους παίκτες, θα ακούω τον προπονητή και το τεχνικό τιμ.

Μόλις υπογράφουν οι παίκτες θα ανακοινώνονται. Από τους περσινούς ποδοσφαιριστές θα δούμε ποιους θα κρατήσουμε. Ο κ. Κώστας Μπράτσος γνωρίζει πολύ καλά το περσινό ρόστερ και θα κάνει τις εισηγήσεις του. Οι μισοί περίπου ποδοσφαιριστές, πιθανότατα, θα μείνουν. Πιστεύω, πως μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν ανακοινώσεις.».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...