Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Στον Μποτσιβάλη η ομάδα!🔃

Δραματική ήταν η εξέλιξη της Γενικής Συνέλευσης του Ολυμπιακού.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο φόρουμ ,παρουσίας όλων των εμπλεκομένων των τελευταίων ημερών αλλά και πολλών μελών του Ερασιτέχνη , πραγματοποιήθηκε  η κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

Ο Νίκος Τσεκούρας τοποθετήθηκε στην αρχή της Γ.Σ. αναφέροντας πως το σώμα είναι εδώ για να εγκρίνει την μοναδική πρόταση που υπάρχει ,αυτή του κου Μποτσιβάλη.
Είπε μεταξύ άλλων :

«Θα θέλαμε η σημερινή Γ.Σ. να είναι ιδρυτική της νέας ΠΑΕ και να αγωνιζόμαστε στη Football League. Γι’ αυτό καλούμαστε πάλι να κάνουμε μία νέα προσπάθεια. Δε θα με προξενούσε έκπληξη, αν κάποιος έλεγε ότι βαρέθηκε. Δεν πρέπει όμως να απογοητευτούμε και να μην είμαστε οπαδοί κατηγορίας, γιατί είμαστε μεγαλωμένοι με τα ιδανικά αυτής της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει τέτοια δυναμική που φοβίζει τους εχθρούς της. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει ότι τα παρατάει, γιατί δεν ανεβήκαμε κατηγορία.
Η απόφαση του Ερασιτέχνη για τη σημερινή Γ.Σ. ήταν η 14η Ιουνίου. Αυτό έγινε μετά από ομόφωνη απόφαση της ΔΕ, για να  υπάρχει καλύτερη προετοιμασία. Ακούμε από κάποιους Ολυμπιακούς ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει όνομα και θα απορροφηθεί και άλλα τέτοια φαιδρά. Θα τους χαρακτηρίσω απληροφόρητους. Ο Ολυμπιακός έχει καταστατικό εναρμονισμένο με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ και της ΕΠΟ.
Ουδέποτε εμποδίσαμε κάποιον που ήθελε να καταθέσει πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είχε χρόνο όποιος ήθελε να καταθέσει πρόταση. Είμαστε όμως αναγκασμένοι να κρατάμε ίσες αποστάσεις, για να επιτευχθεί η ενότητα των δυνάμεων.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι παραδίδουμε ένα σύλλογο καθαρό από χρέη με ΙΚΑ και Εφορία κι αυτό ζητήσαμε για τη σεζόν 2018-19. Είναι λογικό να ζητάμε εγγυήσεις, γιατί εμείς έχουμε την ευθύνη των υπογραφών. Εμείς δε θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν σύλλογο καταχρεωμένο και ανθρώπινες τραγωδίες με πρώην παράγοντες που τρέχουν στα δικαστήρια. Αυτοί δε θέλουν να ακούσουν για Ολυμπιακό Βόλου αντί να είναι εδώ τώρα και να βοηθούν.
Δεν είναι δυνατόν να μην έχει η ποδοσφαιρική ομάδα συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Η ΔΕ δεν έχει νομική ευθύνη κι αυτό μας κάνει πολύ προσεκτικούς.

Ο Κ. Κουφιδάκης μας είπε ότι δε θέλει να διχαστεί ο κόσμος και γι’ αυτό του προτείναμε να μπει ο Ερασιτέχνης εγγυητής της ομαλότητας. Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε ότι και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος βοήθησε σε μία κρίσιμη περίοδο. Έβαλε χρήματα που εκείνη την εποχή ήταν δύσκολο να βρεθούν. Εμείς τον Ευριπίδη τον θέλουμε κοντά μας, τον αγαπάει τον Ολυμπιακό, αλλά μόνος του επέλεξε να αποχωρήσει. Αν τελικά δε βοηθήσει, θέλω να καλέσω τη νέα ΔΕ να σεβαστεί το συμφωνητικό που κάναμε πέρσι και τα χρήματα που έβαλαν πέρσι οι διοικούντες, αν βγούμε, να μετοχοποιηθούν.
Είμαστε εδώ, για να αποφασίσουμε αν θα στηρίξουμε το μοναδικό πλάνο που μας κατέθεσε ο κ. Μποτσιβάλης. Όλοι μαζί πιστεύω από αύριο ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί μία καινούρια προσπάθεια.
Ο Ολυμπιακός Βόλου πριν τρία χρόνια δεν υπήρχε στα μητρώα της ΓΓΑ. Ο σύλλογος πλέον έχει αναγνωρίσει για όλα τα τμήματά του, ένα αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά που το ζηλεύουν πολλές αθηναϊκές ομάδες. Όταν ο Ολυμπιακός ξαναγίνει ΠΑΕ, έχουμε διασφαλίσει ότι δε θα έχει χρέη.

Θέλω να συσπειρωθείτε γύρω από τον Ολυμπιακό Βόλου κι όχι γύρω από προέδρους, γιατί όλοι είναι περαστικοί. Υποχρέωσή μας είναι να πάρουμε ένα διαρκείας για το ποδόσφαιρο και για τα μπάσκετ. Όλοι μαζί ενωμένοι, δεν περισσεύει κανείς. Μας ενώνει η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν ασχολούμαστε με άλλους συλλόγους, θέλουμε τη συνεργασία μαζί τους».

Ο κος Κουφιδάκης ανέφερε πως ο Ερασιτέχνης εντέχνως απέφυγε την πρότασή αυτού και του κου Τσιμπανάκου ,ενώ ο κος Λουκάς πρότεινε την συμπόρευση των τριών αντρών.

Η πρόταση περιείχε ένα είδος συμβουλίου με άτομα  από την πλευρά Μποτσιβάλη ,Ερασιτέχνη και  από την πλευρά Τσιμπανάκου.

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση  του κου Μποτσιβάλη ο οποίος δήλωσε πως αποσύρει την πρότασή του αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο παρά του γεγονότος πως θα είναι ο κύριος χρηματοδότης δεν θα είναι πρόεδρος και κάλεσε την άλλη πλευρά να καταθέσει την πρόταση της έστω και ετροχρονισμένα.

Ο κος Κουφιδάκης απάντησε πως δεν μπορούν μόνοι τους να αντέξουν τα έξοδα και πως χρειάζονται και τον ίδιο.

Ο κος Τσεκούρας ουσιαστικά απέρριψε αυτό το σχέδιο αφού δήλωσε πως η πλευρά Τσιμπανάκου και Κουφιδάκη είχαν άνεση χρόνου να καταθέσουν πλάνο ,αλλά αυτό δεν το έκαναν με αποτέλεσμα το σώμα να ψηφίσει με απόλυτη πλειοψηφία το πλάνο του κου Μποτσιβάλη το οποίο ήταν και το μοναδικό .

Ακολούθως ο πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Ζάκος Σαχίνης κάλεσε τον κ. Μποτσιβάλη να αναλύσει το πλάνο του κι αυτός ανέφερε ότι κατέθεσε ουσιαστικά έναν προϋπολογισμό, αλλά δεν μπορεί να αναφέρει νούμερα στη Γ.Σ. . Ακόμη ανέφερε υπάρχει ένας κορμός από 6-7 παίκτες έμπειρους και οι υπόλοιποι να είναι παίκτες που έχουν διαπρέψει στη Γ’ Εθνική και πως υποστηρίζει το ίδιο πλάνο που είχε και πέρσι, αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε. 

«Έχουμε 10-12 παίκτες και ετοιμάζω κάποιους που έχουν διαπρέψει στη Γ’ Εθνική και θέλουμε και κάποια ονόματα είτε ξένους είτε Έλληνες. Εγώ προτιμώ τους Έλληνες. Θα έχουμε και σύμβουλο τον Σάκη Τσιώλη. Διοικητικά όμως, αν ο πρόεδρος δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις, δεν μπορεί να είναι πρόεδρος. Αν το εγκρίνετε εσείς το πλάνο έχει καλώς, αν δεν το εγκρίνετε πάλι στον Ολυμπιακό θα είμαι. Αυτός είναι ο προγραμματισμός. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Αν δε μας βγει κάποιος παίκτης, είναι ευκαιρία να μπορέσουμε να το διορθώσουμε τώρα», ανέφερε ο κος.Μποτσιβάλης.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...