Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Nίκησε η πόλωση και ο διχασμός

Την απογοήτευσή του εκφράζει ο ΣΦΟΒ με ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ρίχνει ευθύνες στον Ερασιτέχνη, που δε συγκάλεσε πιο μπροστά τη Γ.Σ.


Αναλυτικά:

«Αισθανόμαστε απογοήτευση και πικρία μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας. Παρόλο που πήραμε διαβεβαιώσεις την προηγούμενη βδομάδα από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μποτσιβάλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Τσεκούρα ότι πάμε όλοι μαζί δυνατά, συναινετικά με δυνατούς χορηγούς και νέους συμπαίκτες στη Διοίκηση, δυστυχώς διαψευσθήκαμε.

Στις 3/7 έπρεπε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας και όχι να γίνεται η Γ.Σ. Ο Ερασιτέχνης έβλεπε ότι από τον Φλεβάρη υπήρχε τεράστια διάσταση απόψεων και αντιπαραθέσεις και έπρεπε σύντομα, με τη λήξη του πρωταθλήματος, να συγκαλέσει Γ.Σ με απολογισμό και ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Αν υπήρχαν δύο παρατάξεις, ο κόσμος θα ψήφιζε και σήμερα θα είχαμε μία σταθερή Διοίκηση που θα έτρεχε τον Ολυμπιακό μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού για την αποτυχημένη χρονιά δεν πυροβόλησε κανέναν, δεν έκανε κακόπιστη κριτική, δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία και περιμέναμε να γίνει ένα βήμα μπροστά από τους Διοικούντες, να ζητήσουν συγγνώμη από τους χιλιάδες οπαδούς μας, να πεισμώσουν και να πάνε μπροστά την ομάδα μας.

Δυστυχώς, νίκησε η πόλωση και ο διχασμός. Οδηγούμαστε πλέον αργά να επιλέξουμε στην Γ.Σ της 3/7 τη Διοικούσα Επιτροπή με τα πιο αξιόπιστα και δυνατά μέλη που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό μας στις ανώτερες κατηγορίες.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Υ.Γ. Ακούστηκε το όνομα του συμπαθούς κ. Ζιώγα για προπονητή. Τώρα καταλάβαμε γιατί βγήκαμε τρίτοι, 40 βαθμούς πίσω από τον Σαρακηνό Λάρισας».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...