Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Αντιδεοντολογικό αλλά ας την φέρουν!

Ο Νίκος Τσεκούρας διέψευσε την ανακοίνωση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου τονίζοντας πως δεν έθεσαν κανέναν όρο στο πλάνο του.
Επίσης τόνισε πω θα δεχτεί την πρότασή τους παρά του γεγονότος πως είναι αντιδεολογικό!

Ο κος Τσεκούρας είπε μεταξύ άλλων στον 9,86:

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν απέτρεψε ποτέ τον κ. Τσιμπανάκο και τον κ. Κουφιδάκη να καταθέσουν πρόταση. Ο κ. Κουφιδάκης έχει βοηθήσει και οικονομικά τον Ολυμπιακό. Είπε σε μένα ότι δε θέλει να διχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και με ρώτησε αν έχω κάποια άλλη σκέψη ως προς τη λειτουργία της ομάδας, γιατί δε θέλει να δημιουργηθεί ηθικό θέμα με τον κ. Μποτσιβάλη, γιατί βοήθησε κι αυτός.

Εκείνη την ώρα κι ενώ ήταν μαζί και ο κ. Μεταφτσής, του απάντησα αν δεν μπορείτε τόσο πολύ να συνεργαστείτε θα μπει ο Ερασιτέχνης ως εγγυήτρια δύναμη και εσείς μη βοηθάτε τον Μποτσιβάλη, τον Ολυμπιακό βοηθήστε. Αν απέτρεψε αυτό τον κ. Κουφιδάκη να μην καταθέσει πρόταση, είναι λάθος. Εγώ δεν τον απέτρεψα ούτε του έφερα εμπόδιο.

Εμείς δε βάζουμε όρους, όπως είπε ο κ. Τσιμπανάκος. Ο μόνος  όρος που βάζουμε είναι το μεγαλύτερο σωματείο της πόλης να μη χρωστά ΙΚΑ, Εφορία και να μη μείνει στα χέρια μας μία ομάδα με χρέη και να γυρίσει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν. Ούτε λεφτά ζητήσαμε, ούτε επιταγές, ούτε γραμμάτια.

Εγώ τους είπα ότι ο Ερασιτέχνης θα συνεργαστεί με τον κ. Μποτσιβάλη να λειτουργήσει ο σύλλογος και αφού αγαπάνε τον Ολυμπιακό, αν θέλουν να βάλουν χρήματα, να μη τα δώσουν πουθενά αλλού και να μπουν αυτά στον Ερασιτέχνη και να δίνει ο Ερασιτέχνης λόγο σ’ αυτούς.

Ας τη φέρουν την πρότασή τους, παρότι είναι αντιδεοντολογικό. Εμείς θέλουν να μας εγγυηθούν ότι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει τους παίκτες, τη λειτουργία της ομάδας, το Πανθεσσαλικό. Και θέλουμε να έχει τον έλεγχο ο Ερασιτέχνης, γιατί ο Ερασιτέχνης υπογράφει. Αυτά που λέω τώρα δεν είναι τωρινά. Αυτά τα συμφωνήσαμε και στην Αθήνα πριν ένα μήνα με τον κ. Τσιμπανάκο, που δεν υπήρχε  κ. Κουφιδάκης, ότι εγγυητής θα είναι ο Ερασιτέχνης και το ταμείο θα το ελέγχει ο Ερασιτέχνης με ένα δικό του άτομο.

Θα δούμε και την πρόταση που θα κάνει ο κ. Κουφιδάκης. Αν η πρόταση του κ. Κουφιδάκη είναι εμπεριστατωμένη, θα ενημερώσουμε τον κ. Μποτσιβάλη και θα μας απαντήσει τι θέλει να κάνει. Μας είπαν ότι μέχρι τις 10 το πρωί θα καταθέσουν την πρόταση. Θα περιμένω μέχρι τις 12, γιατί θέλω να πάω να δω και το εγγόνι μου. Αν έχουν πραγματικά πρόταση, να τη  φέρουν, να τα δούμε και να συμφωνήσουμε στις εγγυήσεις στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και αν ο κ. Μποτσιβάλης θέλει να αποχωρήσει, είναι δικό του θέμα. Αν έρθει πρόταση, θα γίνει Δ.Σ. να αποφασίσουμε. Εγώ δεν παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις». 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...