Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Απαντήσεις και παραιτήσεις!

Την παραίτησή του από την προεδρία της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλε ο κ. Γιάννης Θεοδωρίδης.

Ο λόγος είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν παλαίμαχοι της ομάδας, η οποία δεν πέρασε για έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Παλαιμάχων, όπως υποστηρίζει ο κ. Θεοδωρίδης.

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εφ' όρου ζωής Ολυμπιακός Βόλου. Είμαστε αντίθετοι κατά οποιουδήποτε ξενόφερτου στην πόλη μας, ωστόσο, δεν υιοθετώ αυτή την ανακοίνωση» ανέφερε ο κ. Γιάννης Θεοδωρίδης.

Στην ανακοίνωση αντέδρασε και ο Γιώργος Καραμίχαλος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες και αυτός θα υποβάλει την παραίτησή του.

Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίησή της απάντησε μέσω facebook.

«Ενημερώθηκα για μια εναντίον μου «επίθεση» από κάποιο ανύπαρκτο μέχρι σήμερα σύλλογο παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, αναφορικά με την ίδρυση ενός νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην πόλη μας.
Αντιπαρέρχομαι βέβαια τα γεγονός ότι η ανακοίνωση αυτή είναι ανυπόγραφη (ο καθένας θα ντρεπόταν να την υπογράψει με τέτοια ψεύδη και φληναφήματα που περιέχει, προφανώς ακόμη κι αυτοί που την συνέταξαν) αλλά οφείλω να θέσω κάποια ερωτήματα και να δώσω απαντήσεις σε αυτά που εξέμεσαν εναντίον μου αυτοί οι ανύπαρκτοι που θεωρούν τους εαυτούς τους παλαίμαχους – ιστορία της ομάδας.
Κατά πρώτον διερωτώμαι ποιοι συγκεκριμένα είστε. Αυτοί που το 2008 και το 2009 σας δώρισα 300 διαρκείας και κάποιοι από εσάς τα πούλησαν, κάνοντας αρπαχτή; Αναγκάζοντας τον αείμνηστο, πραγματικό μεγάλο Ολυμπιακό, Τάκη Συνετόπουλο, να σας ξεφωνίσει δημόσια;
Γιατί δεν ασχολείστε με τις οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες της αγαπημένης σας ομάδας και επιτίθεστε κατά της νέας; Ετοιμάζετε από τώρα άλλοθι - «δράκο» για μια νέα αποτυχία που ενδεχομένως βλέπετε ότι έρχεται; Με τέτοια μεγάλη ιστορία και με προσωπικότητες σας τις δικές σας να την υπηρετούν;
Και επειδή αναφέρεστε προσωπικά σε εμένα, θα σας απαντήσω ότι εγώ υπηρετώ την πόλη μου και θα κριθώ από τα έργα μου και όχι από το αν είμαι ή όχι Ολυμπιακός Βόλου. Ως επικεφαλής της παράταξης που διοικεί το Δήμο Βόλου και επειδή εμείς αγαπάμε τον αθλητισμό δεν φροντίσαμε μόνο για τον χλοοτάπητα στη Νεάπολη και την Πορταριά, όπως βρόμικα και με πρόδηλη ανηθικότητα υποστηρίζετε, αλλά και στο ΕΑΚ και στο Σέσκλο και ήδη ετοιμάζεται ο συνθετικός τάπητας στο Βασδέκειο.
Γιατί τα γήπεδα αυτά ανήκουν στη νεολαία της πόλης μας και σε αυτή θα αποδοθούν για να τα χρησιμοποιήσει για να ζήσει και πάλι η περιοχή μας μεγάλες αθλητικές στιγμές, μακριά από τη μιζέρια και την κακομοιριά που κάποιοι σαν εσάς την καταδίκασαν.»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...