Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Δεν ξεκινάμε από το μηδέν!

Για τις σχέσεις του με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο ,αλλά και για τον σχεδιασμό της νέας χρονίας μίλησε στον 9.86 ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης.


Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Δ.Ε είπε μεταξύ άλλων: 


Για το αν ισχύουν τα γραφόμενα για εκ νέου ρήξη σχέσεων με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο:

«Σε μία ομάδα πάντα διαφωνίες υπάρχουν. Το θέμα είναι να μη βγαίνουν έξω από την οικογένεια. Αν συμφωνούσαν όλοι, δε θα προχωρούσαμε μπροστά γιατί και μέσα από τις διαφωνίες βγαίνουν καλά πράγματα. Νομίζω ότι έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλος ντόρος και μ’ αυτό το θέμα και με άλλα θέματα και μόλις ακούμε κάτι, στο τέλος φτάνουμε να γράφονται πολλά. Τίποτα δεν ισχύει. Εμείς σήμερα ή αύριο θα βγάλουμε ανακοίνωση μαζί με τον Ερασιτέχνη .Καλό θα είναι οι πηγές οι οποίες χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι να είναι τα ίδια τα πρόσωπα του συλλόγου κι όχι τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος. Δεν υπάρχει θέμα στις σχέσεις μου με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Μπορεί να διαφωνήσουμε σε κάτι ή και να τσακωθούμε μία μέρα. Πρέπει αυτά μετά να γράφονται;Πρέπει να σημαίνει πως δεν θα τα βρούμε;

Γράφτηκε κάπου ότι πάω στον Πιερικό. Δεν έπρεπε να με πάρετε αμέσως τηλέφωνο να το διασταυρώσετε; Θα σας απαντούσα ότι πάω στην Κατερίνη για ψάρι ή για βόλτα. Επειδή ήρθε ένας πρόεδρος από εκεί, θα στείλουμε κι εμείς έναν από δω;  Και θα μιλάω με όλον τον κόσμο και θα πηγαίνω σε όλες τις πόλεις από τα Χανιά μέχρι την Αλεξανδρούπολη, να βλέπω φίλους, να τους συμβουλεύομαι και να τους συμβουλεύω.Αυτό δεν σημαίνει πως πάω να πάρω ομάδες».

Για τους διακριτούς ρόλους για τους οποίους έκανε λόγο ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος:

«Και πέρσι υπήρχαν κάποια πράγματα και έγιναν λάθη. Φέτος πρέπει να τηρηθούν όλα. Είναι προσυμφωνημένα, γραμμένα και τελειωμένα. Θα τα ανακοινώσουμε αυτά. Πάντοτε ο πρόεδρος έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά ο πρόεδρος έχει και συμβούλους. Και ο πρόεδρος της Αμερικής πεντακόσιους έχει. Εμείς έχουμε 3-4. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις, γιατί πρέπει να πλαισιωθεί η ομάδα με συγκεκριμένα ονόματα».

Για την οικονομική ενίσχυση προς την ομάδα:

«Θα υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες, όχι παράγοντες. Απλούστατα λόγω κρίσης θα μπορούσε κάποιος να βάλει δέκα ευρώ  και τώρα να βάλει πέντε. Άρα πρέπει να διευρυνθεί το σχήμα και οι χορηγοί να είναι πιο πολλοί. Το αν κάποιοι απ’ αυτούς τους επιχειρηματίες θα είναι και στη Δ.Ε. θα τα δούμε, είναι στην κρίση μας».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν:

«Μιλάμε με όλον τον κόσμο, αλλά όταν δεν έχεις κάτι στα χέρια σου, δε λες τίποτα. Όταν θα έχουμε τον καινούριο προπονητή, τότε θα αποφασίσουμε ποιους παίκτες από την περσινή ομάδα θα κρατήσουμε. Η ομάδα φέτος έχει παίκτες. Πέρσι δεν είχε κανέναν. Μη συγκρίνετε το περσινό με το φετινό. Δεν είναι καλό να προτρέχουμε, πριν κάνουμε τις ενέργειές μας. Να έχετε υπόψη σας ένα πράγμα: ότι πέρσι δεν είχαμε τίποτα. Φέτος έχουμε πολλά περισσότερα στα χέρια μας. Και παίκτες έχουμε και οργάνωση έχουμε. Άρα δεν ξεκινάμε από το μηδέν.Για το μπάτζετ θα το δούμε. Πέρσι δεν έφταιγε το μπάτζετ που δε βγήκαμε. Φέτος θα τα δούμε πιο ώριμα τα πράγματα.».

Για την έλευση τρίτης ομάδας στον Βόλο:

«Εγώ δε θα το σχολιάσω καθόλου, γιατί δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη. Ομάδα δεν υπάρχει στην ουσία, πού θα παίξει. Εγώ δεν είμαι υπέρ των πολλών ομάδων σε μία πόλη.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...