Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Νέα ανατροπή..!

Το...σκέφτεται ο Κουφιδάκης τελικά να καταθέσει πρόταση!

Νέα ανατροπή προέκυψε από τον Γιώργο Κουφιδάκη ο οποίος το πρωί στον 9,86 ανακάλεσε την χθεσινή του ανακοίνωση!

Ο κ. Κουφιδάξης φάνηκε υπέρ της σύγκλισης με τον κ.Μποτσιβάλη κάτι που δεν φαίνεται να αποδέχεται ο κ.Τσιμπανάκος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κουφιδάκης δήλωσε :

«Μου άρεσε η πρόταση του Ερασιτέχνη να υπάρχει ένα πιο πλατύ σχήμα και να μπουν κάποια άτομα παραπάνω. Στη συνάντηση που είχαμε μου είπαν ο κ. Τσεκούρας και ο κ. Μεταφτσής ότι δε θέλουν να γίνει άλλη πρόταση και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Τους ρώτησα πώς θα γίνει αυτό και μου απάντησαν ότι θα προσπαθήσουν να γίνει στη Γ.Σ., όπου θα είμαστε κι εμείς και ο κ. Μποτσιβάλης.

Αυτή η πρόταση δεν ήταν άσχημη. Έβαλε κάποια χρήματα κ. Μποτσιβάλης πέρσι που δεν είναι εύκολο να τα βάλει στη Γ’ Εθνική ένας πρόεδρος. Έχει τη δυνατότητα να ξαναβάλει. Δεν μπορείς να τον πετάς. Να δούμε αν υπάρχει σημείο επαφής. Μπορεί να μην υπάρχει. Βέβαια, η πρόταση η δικιά μου μαζί με τον Ευριπίδη ισχύει. Βρήκαμε 50 άτομα και βάζουν τα χρήματά τους, όχι τρελά ποσά, κι εμείς οι δύο βάζουμε τα σοβαρά ποσά, για να βγει η χρονιά. Νομίζω όμως ότι θα είμαστε πιο ισχυροί, αν υπάρχει αυτή η ένωση (σ.σ. με τον κ. Μποτσιβάλη).

Εγώ ετοιμάζω την πρόταση. Μου είπαν να τη φέρω σήμερα. Δε μου είπε κανείς για 12 η ώρα. Στη Γ.Σ. θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτές οι προτάσεις είναι λάθος που κατατίθενται στον Ερασιτέχνη. Δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει ο Ερασιτέχνης ποια διοίκηση θα αναλάβει. Αυτό θα το αποφασίσει το ισχυρότερο όργανο του σωματείο, που είναι η Γ.Σ.

Την Πέμπτη δεν καταθέσαμε πρόταση, γιατί ο Ερασιτέχνης μας είπε ότι θα πάμε μόνο όλοι μαζί, δηλαδή ο κ. Μποτσιβάλης, εμείς και ο Ερασιτέχνης. Το θεωρώ κι εγώ σωστό, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί».

Για τα βασικά σημεία του πλάνου που έχουν μαζί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο:  «Έχουμε μιλήσει με 10-12 ποδοσφαιριστές, έχουμε μιλήσει με προπονητή, που περιμένει εμάς, και έχουμε κλείσει και προπονητικό κέντρο. Επίσης έχουμε συζητήσει και με 4-5 ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός». 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...