Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Να μην πάμε χωρισμένοι στην Γ.Σ.

Στο φλέγον θέμα της ανάθεσης της ποδοσφαιρικής ομάδας αναφέρθηκε στον 9.86 το μέλος του Ερασιτέχνη κος Σαχίνης.


Αναφερόμενος στην χθεσινή συνέντευξη κου Μποτσιβάλη ο κος Σαχίνης είπε πως μπορεί να κατατεθεί μεν δεύτερη πρόταση προς ψήφιση αλλά η εγκυρότητά τη θα περάσει πρώτα από την συνεδρίαση του Δ.Σ.

Επίσης τόνισε πως το καλύτερο θα ήταν οι δύο προτάσεις να γίνουν μία και να συμπορευτούν όλοι μαζί.

Ο κος Σαχίνης είπε μεταξύ άλλων:

« Όντως, η διοικούσα επιτροπή, με επικεφαλής τον κ. Μποτσιβάλη, υπέγραψε αυτό το συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη για ένα 1+1 χρόνο, για να υπάρχει μία συνέχεια, τη στιγμή κατά την οποία θα ανέβαινε η ομάδα κατηγορία. Θα ήταν άδικο να πονέσουν οικονομικά κάποιοι άνθρωποι, ν' ανεβάσουν την ομάδα και μετά η γενική συνέλευση να τη δώσει έτοιμη στην Β' Εθνική σε κάποιον άλλον επιχειρηματία. Αυτή ήταν η έννοια του 1+1.

Από εκεί και πέρα, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου είχε μία δομή. Αυτή τη δομή δεν την έχει τώρα. Είναι μόνο επικεφαλής ο κ. Μποτσιβάλης και κάποια άλλα άτομα που τον συνοδεύουν και είναι στην ομάδα του. Και οι δύο πλευρές έχουμε δίκαιο. Κι εμείς ως Ερασιτέχνης μπορούμε να δεχτούμε μία πρόταση και να την συζητήσουμε, άσχετα αν θα τη φέρουμε στη γενική συνέλευση. Γιατί, μπορεί να έρθει η πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, να μην την εγκρίνουμε να μην τη φέρουμε προς ψήφιση στη γενική συνέλευση. Δε σημαίνει, ότι όποιος έρθει σήμερα και μας υποβάλει μία πρόταση, θα τη φέρουμε στη γενική συνέλευση. Αυτό είναι λάθος.

Εφόσον όλοι αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για τον Ολυμπιακό Βόλου, ποιος ο λόγος να πάμε ξεχωριστά; Άκουσα τον κ. Κουφιδάκη, που είναι παλιός παράγοντας και μετράει τις κουβέντες του, πως μίλησε και με τον κ. Μποτσιβάλη και με τον κ. Τσιμπανάκο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ομοιογένεια. Δε θέλουμε να πάμε στη γενική συνέλευση και να είμαστε πέντε κομμάτια. Ο λόγος ότι φέρνουμε τις προτάσεις πρώτα στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη κι όχι κατευθείαν στη γενική συνέλευση, είναι ακριβώς αυτός. Να δούμε τι θα αναγράφει και τι σκοπό θα έχει η νέα πρόταση, που θα κατατεθεί και αν μπορούν οι δύο προτάσεις να συμψηφιστούν και να πάμε με μία.

Θα συνεδριάσει την Τετάρτη (σ.σ. μπορεί και την Πέμπτη) το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, για να ενημερώσουμε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πρόταση του κ. Μποτσιβάλη, την οποία παρέλαβε εγγράφως ο κ. Τσεκούρας. Αν κατατεθεί και η άλλη πρόταση, θα τη συζητήσουμε κι αυτή. Από κει και πέρα την Παρασκευή θα καλέσουμε τους φιλάθλους, μαζί με τους παλαιμάχους, να έρθουν στα γραφεία και να βρούμε μία καλή λύση, ώστε τη Δευτέρα στη γενική συνέλευση να υπάρχει αυτή η έννοια της οικογένειας. Εμένα η πρότασή και ευχή μου - όχι ως αντιπροέδρου αλλά ως φιλάθλου του Ολυμπιακού Β. - είναι να πάμε όλοι μαζί και ενιαίαΑν η δεύτερη πρόταση είναι όντως τεκμηριωμένη και εγγυημένη, θα πάει στη γενική συνέλευση. Γιατί υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Να έρθει η διοικούσα επιτροπή τον Δεκέμβριο και να μας πει, δεν μπορούμε να βάλουμε άλλα χρήματα, τελειώσαμε. Αυτομάτως, όλη την ευθύνη την έχει ο Ερασιτέχνης. Εμείς θα πρέπει, τότε, να καλύψουμε τους παίκτες και όλα τα έξοδα που θα έχουν δημιουργηθεί.
Δεν μπορώ να πάρω θέση σε υποτιθέμενη πρόταση και υποτιθέμενη κίνηση. Νωρίτερα από την γενική συνέλευση θα υπάρξουν εξελίξεις και θα ξέρουμε πως θα κινηθούμε.».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...