Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δεν μπαίνω σε ψηφοφορία!

Δεν δέχεται να μπει σε ψηφοφορία το πλάνο που κατέθεσε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης στην ΓΣ.
Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα αναδείχτηκαν από την συνέντευξη του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού κο Μποτσιβάλη.

Ξεχωρίσαμε τα εξής σημεία στην συνέντευξή του:

Ήθελα Τσιώλη αλλά δεν έρχεται στην Γ' Εθνική...

Την αποκάλυψη πως ήθελε τον Σάκη Τσιώλη στην ομάδα έκανε ο κος Μποτσιβάλης αναφέροντας:

«Έχουμε προσωπική φιλία με τον Σάκη Τσιώλη.Θα ήθελα να έρθει στον Ολυμπιακό αλλά δεν έρχεται λόγω Γ΄Εθνικης. Παρά ταύτα θα τον έχω ως σύμβουλο αφού δέχτηκε να βοηθάει προπονητικά την ομάδα σε δεύτερο πλάνο.»

Ο Μποτσιβάλης δεν μπαίνει σε ψηφοφορία...

Την άποψη πως είναι ανήθικο να μπει το πλάνο του σε ψηφοφορία εξέφρασε ο πρόεδρος της Δ.Ε.:

«Έχω υπογράψει 1+1 χρόνο.Από την στιγμή που δεν αποσύρω το ενδιαφέρον μου είναι ανήθικο να υπάρξει δεύτερη πρόταση προς ψηφοφορία.Ο Μποτσιβάλης δεν μπαίνει σε ψηφοφορία.Και νομικά και ηθικά είναι λάθος.Δεν κατέθεσα πρόσταση στον Τσεκούρα, κατέθεσα πλάνο.Πέρσι είχα διαφωνήσει για κάποιος ποδοσφαιριστές που ήταν μισθοφόροι και δικαιώθηκα.Δεν την ξαναπάτάω φέτος.Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πάμε για την άνοδο όπως κάποιοι δημοσιογράφοι το παρουσιάζουν.

Ζιώγας προπονητής ,Μπράτσος βοηθός..

«Έχω έτοιμη την ομάδα.Είκοσι παίκτες μαζί με αυτούς που θα κρατήσουμε από πέρσι και θέλω έξι καλά ονόματα ,παίκτες Β' ΕθνικήςΟι υπόλοιποι θα είναι οι καλύτεροι παίκτες της περσινής Γ΄Εθνικής.Δεν μπορώ να μπω σε ονοματολογία.Η υπογραφή και τα συμβόλαια στην Γ΄Εθνική είναι πολύ σχετικά.Προπονητής θα είναι ο κος Ζιώγας και βοηθός του ο κος Μπράτσος.Δεν χρειαζόμαστε να πάρουμε μάνατζερ στην ομάδα.Φέτος θα έχουμε την αρχή του ενός.Πέρσι δοκιμάσαμε συν διοίκηση και αποτύχαμε παταγωδώς.Αν δεν ανεβούμε θα αναλάβω πλήρως την ευθύνη και θα αφήσω την ομάδα.

Μίλησα με Κουφιδάκη...

Ο κος Μποτσιβάλης μίλησε και αυτός με τον κο Κουφιδάκη και ανέφερε αναφορικά με την έτερη πρόταση που ετοιμάζεται:

«Μίλησα κι εγώ με τον κο Κουφιδάκη. Περιμένω απαντήσεις σε αυτά που του πρότεινα.Πέρσι πήγα στην Γ.Σ και είπα όποιος βγει μπροστά θα τον στηρίξω.Δεν βγήκε κανείς και ανέλαβα.Δεν υποσχέθηκα στον κόσμο πως θα ανεβούμε.Τους είπα πως θα κάνουμε μια αξιόλογη ομάδα.Κανείς δεν έχει ραντεβού με το πρωτάθλημα.
Εγώ δεν έδιωξα κανέναν από την διοίκηση.Αν ο κος Τσιμπανάκος θέλει να βοηθήσει μπορεί να έρθει μαζί μας ,αλλά είναι απών από τον Γενάρη.Η χρηματοδότηση της ομάδας έγινε με ποσοστό 85-15 πέρσι.

Για την περσινή χρονιά είπε:

«Οι μεταγραφές δεν μας βγήκαν. Οι επιλογές ήταν του κ. Τσιμπανάκου και αποκτήσαμε συνολικά πάνω από 36 παίκτες. Η ομάδα δεν στήθηκε καλά. Δεν είχε ταχύτητα. Ο κ. Τζαναβάρας είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ηθικός, τίμιος, αλλά χωρίς πυγμή. Είσαι στρατηγός; Κόβεις κεφάλια, πράγμα που δεν έκανε. Αλλάξαμε προπονητή, κάναμε μεταγραφές τον Ιανουάριο, που ήταν πλήρως αποτυχημένες.Ο κος Καβακάς ήταν και πάλι επιλογή Τσιμπανάκου.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...