Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Εγώ έβαλα λεφτά φορολογημένα!

Σε αρκετές αποκαλύψεις προχώρησε ο κος Τσιμπανάκος ο οποίος επισημοποίησε πως θα υπάρξει δεύτερη πρόταση.
Το αλληλοφάγωμα των δύο πρώην συνεργατών προχώρησε σε...άλλο επίπεδο αφού ο κος Τσιμπανάκος άφησε να εννοηθεί για  τον κο Μποτσιβάλη πως έβαλε ... «μαύρα χρήματα» στον Ολυμπιακό !!

Επίσης αποκάλυψε πως θα καταθέσει πρόταση για την ανάληψη ηγεσίας της ποδοσφαιρικής ομάδας μαζί με τον κο Κουφιδάκη.

Κατηγόρησε τον κο Μποτσιβάλη εμμέσως πως έδωσε τον Μπουργάνη στον Απόλλωνα , αποκάλυψε πως αν αναλάβει την ομάδα αυτή θα επιστρέψει στο ΕΑΚ αφού θα τα βρει με τον κο Μπέο ,ενώ τέλος τόνισε πως ακόμα και αν η πρότασή του δεν υπερισχύσει θα είναι δίπλα στον Ολυμπιακό.

Στην συνέντευξή του στον Αstra o πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κος Τσιμπανάκου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η πραγματικότητα είναι πως είχαμε υπογράψει 1+1 εφόσον υπήρχε διοικούσα επιτροπή.Εφόσον αυτή διαλύθηκε το 1+1 δεν υπάρχει και τα κλειδιά της ομάδας τα έχει ο Ερασιτέχνης.Αυτός είναι ο θεματοφύλακας .Μπορεί να έρθει μία τρίτη πρόταση από τον κο Μαρέδη. Μπαίνει σε ψηφοφορία ή αποφασίζει ο Ερασιτέχνης. Δεν υπάρχει κανένα δεσμευτικό συμβόλαιο ή συμφωνητικό και το γνωρίζει ο κος Τσεκούρας.Υπάρχουν χαρτιά γι'αυτό.

Μαζί μου είναι ο κος Κουφιδάκης με τον οποίο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι .Κάναμε μια κουβέντα για τον Ολυμπιακό μας γιατί ο κος Κουφιδάκης έχει ματώσει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό..Εγώ ήμουν κάθετος για να είμαι ειλικρινής , δεν ήθελα να κάνω καν πρόταση στην αρχή , αλλά ο κος Κουφιδάκης τα έβαλε όλα κάτω επί τάπητος,τον σχεδιασμό ,το μπάτζετ ,τις χορηγίες. Συνυπάρξαμε πολύ γρήγορα μαζί  αφού ο Κουφιδάκης είναι ένας παράγοντας παλιός ,υπήρχε και αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ .Υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν.Θα τα παρουσιάσουμε όλα την παρασκευή σε συνέντευξη τύπου. Το δικό μου το πλάνο θεωρώ πως έχει πετύχει όλα τα χρόνια και πιστεύω πως με τους συνεργάτες μου και τον προπονητή που θα ανακοινωθεί όταν πάρουμε την ομάδα στα χέρια μας.

Δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο πρόεδρος.Μπορεί να είναι και ο κος Κουφιδάκης. Δεν έχω πρόβλημα, εγώ του το πρότεινα.Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία.Εγώ έχω αποδείξει την αγάπη για την ομάδα μου.Δεν χρειάζεται να βγαίνω να λέω τον αγαπάω τον Ολυμπιακό που υπηρετώ από 8 χρονών.

Μέσα στην ζωή είναι και η αποτυχία.Φέτος αποτύχαμε αγωνιστικά.Στον Ολυμπιακό δεν με έφερε ο Μποτσιβάλης αλλά ο Τσεκούρας, ο Μεταφτσής και ο Κάβουρας .Ήρθαν στην Αθήνα και με βρήκαν και μου είπαν να έρθω στον Ολυμπιακό να βοηθήσω την προσπάθεια αυτή.Τα αισθήματά μου ήταν πολύ μεγάλα.Τότε εργαζόμουν για τα Τρίκαλα.Το σκέφτηκα και είπα θα προχωρήσουμε.

Είπα στον Τσεκούρα πως την ομάδα θα την τρέξω ακόμα και στο Α' τοπικό.Είχαμε μια καλή σχέση με τον κο Μποτσιβάλη.Κια τώρα έχω.Απλά ήρθε και με βρήκε.Του είπα πως είχε φύγει με άσχημο τρόπο από τον Ολυμπιακό και αν θέλει να έρθει να βοηθήσει. Ήρθε μπήκε μπροστά ως πρόεδρος.

Φυσικά κι εγώ έφταιξα για την περσινή ή αποτυχία.Παίρνω πάνω μου την ευθύνη....ένα ποσοστό. Δεν είμαι αμέτοχος.Να δούμε αν ο Μποτσιβάλης κάνει καλύτερες επιλογές από μένα αν θα έχει ομάδα και τι θα προκύψει. Θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία στην λευκάδα ,στον Απόλλωνα....Είχαμε καλό ρόστερ. Σε μία ομάδα δεν μπορεί όλες οι μεταγραφές να πετύχουν.Πήραμε ποδοσφαιριστές με αξία.Τον Μασάδο και τον Μουκάμ δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει κανένας.

Τα παιδιά ήταν ήρωες,δεν ήταν μισθοφόροι, και το λέω κατηγορηματικά γιατί μετά τον Γενάρη που είπε ο Μποτσιβάλης πως εγώ έφυγα ,εγώ ήμουν στην καθημερινότητα της ομάδας.Εγώ έφερα τον Βάντσικ. Εγώ ήμουν στις προπονήσεις.Αν θέλουν να με διαψεύσουν οι ποδοσφαιριστές.Μετά από κάποια στιγμή δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις.Εγώ δεν ήθελα να εκθέσω τον Μποτσιβάλη και δεν μιλούσα.Αυτός βγήκε και είπε για μένα.Είχα επιχειρήματα αλλά δεν μιλούσα.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για το πόσα χρήματα έβαλα και κρίνεται για αυτά που λέει.Εγώ τα χρήματα που έβαλα ήταν φορολογημένα και ο νοών νοείτω,υπάρχει μία διαφορά!Δεν είναι αυτό αυτονόητο για όλους.

Εν πας περιπτώση ο  κος Μποτσιβάλης έβαλε το 55% και ίσως λίγο παραπάνω.Εγώ έβαλα το 40%.Ο Ερασιτέχνης γνωρίζει πόσα έβαλε ο καθένας.Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.Τον  κο Μανώλη Πολύζο γιατί δεν τον ανέφερε ο κος Μποτσιβάλης ; Ο κος Πολύζος έβαλε το 5%.Μπήκαν πάνω από 200.000 ευρώ ,χρήματα αρκετά για τις εποχές που είναι δύσκολες.Φυσικά έβαλα και μετά τον Γενάρη λεφτά.Υπάρχουν παραστατικά.Ο Ερασιτέχνης γνωρίζει. Πως πήγαινε η ομάδα στα ξενοδοχεία;Κάποιοι δεν ήθελαν η ομάδα να πάει ξενοδοχεία.Κι εγώ μπορώ να πω πως ο Μποτσιβάλης δεν ερχόταν να πει μια καλημέρα στην ομάδα.Εγώ δεν έβαλα μόνο χρήματα ,έβαλα και την δουλειά μου.Εγώ για να ασχοληθώ με την ομάδα έχανα χρήματα.Έφερα και έσοδα στην ομάδα από προσωπικούς μου φίλους που έκαναν χορηγίες.
Θα σας πω πως ο κος Μπαταγιάννης πρόσφερε στην ομάδα και τον ευχαριστώ για αυτό δημόσια.


Μαζί με τον Τζαναβάρα είχαμε ένα οργανόγραμμα.Ο Τζαναβάρας ,εγώ και ο Μπονόβας θα διαλέγουμε και την τελική απόφαση ήταν στον Μποτσιβάλη και το οικονομικό.Εμένα ξαφνικά τώρα μου λέει πως τα έκανα μόνος μου και έχω μερίδιο ευθύνης στις επιλογές.Αφού είχε αυτό το πρόβλημα τότε γιατί δεν διέκοψε την συνεργασία του τότε;
Τα έργα μου και η δουλειά μου με έχουν καταξιώσει και αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όταν ακούω πως πήρα 36 παίκτες πως δεν ισχύει το 1+1...ποιος έτρεξε να φέρει χορηγίες, αυτοί οι ανθρώποι τρέχαν αμισθή.Αυτό δεν πρέπει να το αναγνωρίσουμε;

Έχουμε κάνει πλάνο με τον κο Κουφιδάκη και τους συνεργάτες μας.Δεν επιτρέπετε να πούμε τα ποσά.Την Παρασκευή θα κάνουμε μία συνέντευξη με τους συνεργάτες μας να παρουσιάσουμε το πλάνο μας.Θα κάνουμε μια ομάδα να πρωταγωνιστεί.Ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί.Δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο πως θα πάρουμε παίκτες από το τοπικό.

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες ταλέντα όπως ο Φραγκογιάννης που τον ζητάει ο Ατρόμητος επίσημα.Τα παιδιά που φύγαν οι Κατσούλης  και Σταύρου ήθελαν να επιστρέψουν στην Αθήνα είχαν προσωπικούς λόγους.

Παρουσιάστηκε θέμα με τον Νίκο τον Μπουργάνη που ήταν δική μου επιλογή. Δεκάεξι ετών τον πήρα από το χέρι. Εγω πληροφορήθηκα μέσα από τα sites πως τον παίρνει ο Απόλλωνας .Εδω υπάρχει ένα λεπτό σημείο.Ποιος έδωσε το χαρτί στον Μπουργάνη να υπογράψει στον Απόλλωνα και να προχωρήσει η μεταγραφή αυτή; Ο Τσεκούρας δεν γνώριζε ,δεν το έκανε αυτός. Ποιος το έκανε;Δεν λέω πως το έκανε αυτό πονηρά. Αυτά στην Γ.Σ θα ανακαλυφτούν.Θα υπάρχει πρόβλημα αφού δεν υπάρχει υπογραφή του προέδρου του συλλόγου.Ο νοών νοείτω,.
Αν δεν αναιρέσουν κάποιοι την Δευτέρα θα τρέχουνε μετά τις εφτάμιση ώρα.Πως έφυγε το χαρτί; 

Δεν θα πω πολλά πράγματα για τον σχεδιασμό της ομάδας.Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η άλλη πλευρά.Εμείς θα κάνουμε την πρότασή μας.Εφόσον ο κόσμος κρίνει πως το πλάνο μας θα κάνει τον Ολυμπιακό μεγάλο θα πάρουμε το χρίσμα. Αν ο κόσμος ή ο κος Τσεκούρας δεν συμφωνήσει εμείς πάλι εδώ θα ήμαστε να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό.

Έχουμε συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές,ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ και προπονητή.Κλείσαμε και προπονητικό κέντρο.Εμείς θέλουμε το ΕΑΚ .Θα κάνουμε τα απαραίτητα έγγραφα στον Δήμο και θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα.και θα τα βρούμε με τον Δήμο.Δεν έχω να πω κάτι για τις σχέσεις μου με τον Μπέο.
Συνέβη ,τελείωσε όλα καλά προχωράμε.

Θεωρώ πως αν η νέα ομάδα η Βόλος Ν.Π.Σ βγει στην Β Εθνική θα έχει μάλλον.Αν δεν βγει δεν έχει μέλλον.Ο Ολυμπιακός είναι ιστορική ομάδα και μας ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς.Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι κομπάρσος.Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής.

Έχω καλή σχέση με τους δημοσιογράφους.Κάποιοι που δηλώνουν δημοσιογράφοι έκαναν συρματοπλέγματα στην βιομηχανική.

Αν θέλει ο κος Μποτσιβάλης μπορεί να έρθει στο δικό μας πλάνο και να βοηθήσει.Αν θέλει να έρθει μαζί μας.Εγώ δεσμεύομαι πως ακόμα και αν η ομάδα πάει στον Μποτσιβάλη θα είμαι δίπλα χορηγικά και θα βοηθήσω όσο μπορώ.Εγώ είμαι Ολυμπιακός Βόλου πάνω από όλα και το δηλώνω.»








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...