Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Δεν έχει φύγει κανείς από τον Ολυμπιακό!

Για την επόμενη χρονιά του Ολυμπιακού μίλησε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στο ραδιόφωνο του 9.86 .
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:

«Τα πρόσωπα στον Ολυμπιακό έρχονται και παρέρχονται .Σίγουρα υπάρχουν διαφωνίες.Ο Ερασιτέχνης που είναι θεματοφύλακας μοχθεί κάθε ημέρα για να βρεθεί λύση είτε αυτή είναι Τσιμπανάκος είτε Μποτσιβάλης είτε κάποιος άλλος.Κοιτάμε να βρούμε μια λύση...Η ανακοίνωση είναι μεμπτή αλλά το έκανε ο Ερασιτέχνης για συγκεκριμένο άνθρωπο.Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι υπέροχοι και δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Υπήρχε διαφορά σε θέματα οργάνωσης.Μιλήσαμε έπειτα με τον κο Τσεκούρα. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε το καλό του Ολυμπιακού.Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος που πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια με ή χωρίς εμένα.Εφόσον μπούνε κάποιες εγγυήσεις και οριστούν ρόλοι έχω όλη την καλή διάθεση να συνεισφέρω στην ομάδα που πραγματικά αγαπάω.

Έγω επαφές με προσωπικούς μου φίλους που θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα.Εφόσον πάνε όλα καλά θα έχουμε 2-3 νέους ανθρώπους στην Δ.Ε.Ο καθένας πρέπει να έχει το δικό του κομμάτι.
Είναι αδιαπραγμάτευτο πως ο Ολυμπιακός θα πάει ξανά για πρωτάθλημα.Άκουσα πως έχουν φύγει κάποιοι παίκτες...Κανείς δεν έχει φύγει...υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ,θα καθίσουμε κάτω να συζητήσουμε και εφόσον τα βρούμε θα συνεχίσουν οι παίκτες.
Υπάρχει ένας κορμός και το πως θα χτιστεί η ομάδα είναι θέμα προπονητή.Σαφώς έκανα κι εγώ κάποιες μεταγραφές πέρσι και είμαι χαρούμενος γιατί μου βγήκανε. Ο προπονητής  που θα επιλέξουμε ,ο τεχνικός διευθυντής , εγώ και ο πρόεδρος θα έχουν λόγο στην ομάδα όπως έγινε πέρσι.Αυτό είναι το οργανόγραμμα που εγώ θέλω.Δεν μπορεί να ασχολούνται όλοι με τα εργομετρικά, με το ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει.Υπάρχουν άνθρωποι κατάλληλοι για συγκεκριμένους ρόλους.

Όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη όλα πάνε στραβά.Αλλιώς πάλι θα χαθούν λεφτά και πάλι η ομάδα δεν θα κάνει τίποτα.
Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή έχω κάθε διάθεση να συνεργαστώ και να συνεισφέρω οικονομικά.Αν ο κος Γαλάτης ξέρει κάτι για προμήθειες που έπαιρνα από τους παίκτες να το βγάλει και να με ξεφτιλίσει στην κοινωνία του Βόλου....

Η φυσική έδρα του Ολυμπιακού είναι το ΕΑΚ.Θα επιχειρήσουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Δήμο και πάλι αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Εγώ προσωπικά προτιμώ το ΕΑΚ.Η λύση του Πανθεσσαλικού είναι δεύτερη αν δεν βρεθεί η λύση.

Υπάρχουν άνθρωποι στα ΜΜΕ του Βόλου που ίσως να θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα.Προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο ,να δημιουργεί εντυπώσεις για να στηθεί ένα "άλλο πράγμα".

Στην αποτυχία δεν πρέπει να κρυβόμαστε.Πρώτος για την περσινή αποτυχία φταίω εγώ...»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...