Σάββατο 27 Μαΐου 2017

BetFun στο VolosFans


 95% κέρδος και συνεχίζουμε!Στον τελικό πάμε με το φαβορί.


Θυμίζουμε την....ιδρυτική διακήρυξη της betfun ,για να μπείτε στο πνεύμα μας, την βρίσκετε....ΕΔΩ! 

Η στήλη μας θα ανανεώνεται συνεχώς στην ίδια ανάρτηση η οποία θα βρίσκεται μόνιμα στα δεξιά σας για να μην παρεμβαίνει στις πρώτες ειδήσεις του ιστολογίου.

Πάμε λοιπόν στα...δικά μας!




To 25άρικο που βγάλαμε με την Ρεάλ ήταν ένα από τα πιο εύκολα την ώρα που ο μισός πλανήτης για κάποιο ανεξήγητο λόγο έπαιζε Γιούβε στο...2,90.

Πάμε στα προκριματικά Παγκοσμίου.Στοίχημα με τις Εθνικές είναι δύσκολο εξ ορισμού από την στιγμή που δεν ξέρεις την κατάσταση των ομάδων αλλά μόνο των παικτών.Έτσι ποτέ δεν ανοιγόμαστε.

Στο παιχνίδι της Εθνικής μας τι να πεις; Για μένα ,παρά του γεγονότος πως η Βοσνία είναι το φαβορί , οι αποδόσεις είναι υπερβολικές.Η εθνική μας είναι ικανή να συντριβεί αλλά και να φύγει με το διπλό.
Εμείς θα πάμε με ένα ειδικό στο Live .Σε περίπτωση που το παιχνίδι των Βόσνιων δεν τους βγαίνει από την αρχή , προβλέπουμε εκνευρισμό.Ο Ιταλός ρέφερι είναι σχολαστικός και θα πάμε με το ειδικό των καρτών.


Η  Novibet  όπως και οι άλλες εταιρίες έχουν για κάποιο περίεργο λόγο την Βουλγαρία ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι με την Λευκορωσία.Έχουμε αντιρρήσεις και θα ρισκάρουμε!


Καλή επιτυχία!

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην Novibet και εκμεταλλευτείτε τις νέες προσφορές της.

Πρόταση μονή αποδεκτή:

  • Βοσνία - Ελλάδα over 6.5 Κίτρινες κάρτες (1.95) 10 un.
  • Λευκορωσία - Βουλγαρία 2 (3.00)  5 un





BetFun
Προγνωστικά Κερδισμένα Χαμένα Ποντάρισμα Επιστροφές Κέρδος
159 6 155 297,5 +152,5


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...