Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Με Τιτάνες την Κυριακή!

Ανακοίνωση ενόψει του δεύτερου σερί εντός έδρας ματς με τους Τιτάνες Δράμας εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.


Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΟΚ, η πρωτοπόρος και αήττητη γυναικεία ομάδα μας αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα των Τιτάνων Δράμας με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του σερί των 14 νικών, ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα δύο βαθμών από τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ θέλει να συνεχίσει και τις πολύ καλές εμφανίσεις της, όπως στο τελευταίο αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας, που δεν έδωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τη δυνατότητα στην Ολύμπια να ελπίσει σε κάτι καλύτερο από την όσο το δυνατό μικρότερη σε έκταση  ήττα, η οποία με τη βοήθεια του διαιτητή περιορίστηκε στους 25 πόντους.

Ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες μας προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν και αναμένεται ευχάριστος πονοκέφαλος για τους προπονητές ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας, όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαρότερες αθλήτριες.

Οι Τιτάνες Δράμας ήταν η ομάδα μέχρι τώρα με τη χειρότερη φιλοξενία στην ομάδα μας, αφού αφενός δε δέχθηκε αλλαγή ώρας, για να υπάρχει άνεση στο αυθημερόν ταξίδι μας αφετέρου με τα επεισόδια που προκάλεσαν «φίλαθλοι» της , ακόμη και ο φύλακας του γηπέδου, με τη συμπαράσταση των δυο διαιτητών από Θεσσαλονίκη και του ντόπιου κομισάριου, έστειλαν στην Αθλητική Δικαστή τον προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη, ο οποίος φυσικά μετά την παράθεση αδιάψευστων στοιχείων εκ μέρους μας αθωώθηκε πανηγυρικά.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν μαζικά, να χειροκροτήσουν τα κορίτσια και σ’ αυτό το παιχνίδι και, όπως και με την Ολύμπια Λάρισας, με το παλμό τους  να παροτρύνουν την ομάδα μας, ώστε να φτάσει στη νίκη, περιφρουρώντας την έδρα μας, η οποία θα είναι σημαντικός παράγοντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του στόχου της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό με την Πύδνα ξεπερνώντας το άτυχο αποτέλεσμα με τον Τηλυκράτη. Πρέπει και θα είμαστε όλοι εκεί!»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...