Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τρίποντο στο παρασκήνιο- Βόμβες Τσιμπανάκου!

Παρασκηνιακές κινήσεις κάνει ο Απόλλωνας Λάρισας για να πάρει το τρίποντο στον αγώνα με την Αμβρακία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του VolosFans ο Απόλλωνας Λάρισας είχε την πληροφόρηση από τους...δικούς του ανθρώπους πως η Αμβρακία δεν λειτουργεί τμήμα υποδομών με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας της Λάρισας να «ψάχνεται» για να καταθέσει ένσταση για να αυξήσει την διαφορά της από τον Ολυμπιακό.

Μέχρι σήμερα η ένσταση δεν έχει κατατεθεί αλλά η ομάδα της Λάρισας έχει στην διάθεσή της και την αυριανή ημέρα.

Το VolosFans επικοινώνησε για το θέμα με τον αντιπρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού κο Τσιμπανάκο ο οποίος ήταν καυστικός.Ουσιαστικά ανήγαγε την κίνηση στον πόλεμο που γίνεται για την "καρέκλα" της ΕΠΟ και άφησε υπαινιγμούς για συγκεκριμένες Ενώσεις 
Ο κος Τσιμπανάκος μας ανέφερε:

«Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και για όλους όσοι θέλουν να λέγονται εξυγιαντές, να λειτουργούν όπως ο Απόλλων Λάρισας. Γνωρίζουν πολύ καλά οι αρχές στην Κατεχάκη τι συμβαίνει παρασκηνιακά στον Απόλλωνα Λάρισας και το ρόλο που παίζουν διάφορα γραφεία «εταιρειών». Λέγοντας γραφεία, δεν εννοούμε αυτά της ΕΠΟ. Ο λόγος για άλλα γραφεία της οδού Κατεχάκη, καθώς και για γραφεία που εδρεύουν στην κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι κρίμα για κάποιες ομάδες, οι οποίες κάνουν έντιμα τον αγώνα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και άλλες θεσσαλικές ομάδες, οι οποίες βάζουν χρήματα, να «τορπιλίζεται» η προσπάθειά τους. Εμείς, ως Ολυμπιακός Βόλου, θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε διάφορα γραφεία «εταιρειών». Αυτή την εξυγίανση θέλουμε; Γνωρίζουμε τα πάντα και για τον ρόλο της ΕΠΣ Λάρισας. Περιμένουμε, ως Ολυμπιακός Βόλου και την τοποθέτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Όσοι επιχειρήσουν να σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού, θα μας βρουν απέναντί τους και θα είναι υπόλογοι στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας. Να είναι σίγουροι, ότι Ολυμπιακός Βόλου στο τέλος της χρονιάς θα είναι πρωταθλητής, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της ερχόμενης περιόδου. Επίσης, είμαστε «υποχρεωμένοι» στην ΕΠΣ Λάρισας, η οποία βοηθά τα σωματεία της, σε αντίθεση με άλλες ΕΠΣ»

To VolosFans επικοινώνησε με την διοίκηση της Αμβρακίας Κωστακίων.Οι άνθρωποι της ομάδας μας είπαν τα εξής:

«Δεν είχαμε γνώση για την ένσταση και το μάθαμε από εσάς.Η ομάδα μας είναι εντάξει και διαθέτει κανονικά ομάδα Παίδων.Επικοινωνήσαμε με τους δικηγόρους μας και μας είπαν πως δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.»




 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...