Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Δύο τα προβλήματα ενόψει Αστέρα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου,
...Παναγιώτης Τζαναβάρας, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας,  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

«Ξεκινάμε την Κυριακή και εύχομαι να έχουμε μια καλή αρχή. Ένας είναι ο στόχος, η κατάκτηση των τριών βαθμών. Αδιαπραγμάτευτο. Παίζουμε με μια ομάδα που δεν την γνωρίζουμε ιδιαίτερα καλά, αυτό όμως δεν έχει σημασία, καθώς σ' όλα τα παιχνίδια θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Αυτό που θέλω, είναι ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα. Τον χρειαζόμαστε, τον έχουμε ανάγκη. Καθημερινά δουλεύουμε σοβαρά στις προπονήσεις και έχουμε έναν στόχο. Την άνοδο.
Με το ίδιο πνεύμα και με την ίδια νοοτροπία όλοι, πρέπει να αρχίσουμε το πρωτάθλημα. Ενωμένοι, αγαπημένοι για το καλό της ομάδας και για τον στόχο που έχουμε θέσει. Γι' αυτό και ξαναλέω, θέλουμε την Κυριακή τον κόσμο στο γήπεδο. Για να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα καταβάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα είναι έτοιμη και έχω σχεδόν καταλήξει στο σχήμα. Μπορώ να πω πως υπάρχει ένας φόβος, ως προς το άγνωστο, καθώς ο Αστέρας Πετριτή δεν είναι μια ομάδα που μπορείς να γνωρίζεις πολλά πράγματα, ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στη δική μου ομάδα, στους παίκτες και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.
Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πιο φρέσκος σε σχέση με τα φιλικά και πιστεύω σ' έναν μεγάλο βαθμό είμαστε καλά».

Για το ποιες ομάδες θεωρεί πως θα διεκδικήσουν φέτος την άνοδο στη Football League είπε:

 «Απ' ότι έχουν δείξει τα φιλικά, ο Απόλλων Λάρισας, η Πύδνα Κίτρους, η Α.Ε. Καραϊσκάκης, ο Πιερικός, αν και δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί, η Νίκη που διαθέτει μια πολύ καλή έδρα και νεανικό σύνολο και ίσως και κάποια ομάδα έκπληξη, όπως συμβαίνει συνήθως, θα είναι οι ομάδες πιστεύω πως θα παλέψουν για την άνοδο.»

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: 

«Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Ντα Κόστα. Είχε δεχθεί μια κλοτσιά στο γόνατο στο φιλικό με τον Απόλλωνα και υποβάλλεται σε θεραπεία. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Υπάρχει κι ένα πρόβλημα με τον Ναστέφσκι, όσον αφορά την μπλε κάρτα του. Περιμένουμε και πιστεύω να είναι στη διάθεσή μας για το παιχνίδι της Κυριακής.
Ο Ζώνας μπήκε στο πρόγραμμα σιγά-σιγά, δεν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι, θα δούμε, ωστόσο, πως θα είναι μέχρι αύριο, για να συμπεριληφθεί στην αποστολή».









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...