Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η ιστορία δεν σταμάτησε ποτέ!

Ανακοίνωση με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής, εξέδωσε ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων "Austrian Boys".
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 «Πέρυσι βιώσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας ξέρουμε τι έχει συμβεί και για ποιο λόγο. Φέτος, ξεκινάει μια αγωνιστική σεζόν που βρίσκει την αγαπημένη μας ομάδα σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει και με κάποιους αντιπάλους που δεν είχαμε ξανακούσει τα ονόματά τους.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός Βόλου επιβάλλεται φέτος ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος την έκανε ήδη, δημιουργώντας από το μηδέν ένα ρόστερ ανώτερης κατηγορίας με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν φυσικά να πετύχουν τον ένα και μοναδικό στόχο για φέτος.

Τώρα έρχεται και η δική μας σειρά, του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου που πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα, όσο ποτέ άλλοτε. Η ομάδα πλέον δείχνει να έχει υγεία και κάνει ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα κανένας φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου δεν δικαιούται να είναι απών.

Με αρχή τον αγώνα της Κυριακής, θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τους παίκτες μας στο γήπεδο, μαζικά και δυναμικά, κάθε αγωνιστική στο Βόλο και σε όποια άλλη πόλη.

Εμείς ως οργανωμένοι θα κάνουμε το καθήκον μας. Ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις μας και με πολύ αγάπη και πάθος θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Καλούμε όλους τους συνοπαδούς μας σε συσπείρωση, εντός και εκτός κερκίδας, για την ενδυνάμωση του οπαδικού κινήματος του Ολυμπιακού Βόλου.

Το άρμα του Ολυμπιακού Βόλου μας τραβάει ξανά σε ένα δρόμο που αυτή τη φορά είναι δικός μας. Στο δρόμο της αναγέννησης της αγωνιστικής πορείας αλλά και της ιστορίας σε όλα τα επίπεδα.

Την Κυριακή θα μεταβούμε οργανωμένα και μαζικά στο στάδιο, με συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στο ΕΑΚ.

Η ιστορία δεν σταμάτησε ΠΟΤΕ!»







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...