Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Πληρώνουν τα σπασμένα

Θόλωσαν τα γυαλιά μου και τα βλέπω όλα κόκκινα!

Το θέμα είναι να μην τα βλέπει μόνο ένας, αλλά πολλοί. Κι αυτό είναι το στοίχημα για τη φετινή χρονιά.
Δυστυχώς, εδώ και μερικά χρόνια πολλοί ήταν αυτοί που μας έλεγαν «φιδιές» και φούσκωναν το «εγώ» μας με ψεύτικες υποσχέσεις, ψεύτικες προσδοκίες και φυσικά ψεύτικες …ανόδους.
Η ομάδα καταστράφηκε για ακόμη μια φορά και τώρα που βρήκε το δρόμο της χρειάζεται δίπλα τον κόσμο.΄

Ναι, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι αυταπόδεικτο. Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι με τις συμπεριφορές τους προσπάθησαν να τη μικρύνουν, να την εξευτελίσουν και να τη βγάλουν από το χάρτη.
Ο χάρτης όμως δύσκολα σβήνεται. Οι κόποι και οι θυσίες δύσκολα ξεχνιούνται. Το πρωτάθλημα που έρχεται είναι δύσκολο και δεν θα βγει τόσο εύκολα.

Εκείνο που χρειάζεται η ομάδα – οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και όσοι εργάζονται για τον Ολυμπιακό Βόλου- είναι η στήριξη. Μια στήριξη σαφή, αδιαπραγμάτευτη, δυναμική.
Αυτή όμως η στήριξη είναι μουδιασμένη. Άνθρωποι που στήριζαν την ομάδα, έστω και με τα λίγα,  φέτος δεν μπορούν. Δεν αντέχουν οικονομικά και κυρίως δεν μπορούν να ξεχάσουν το περσινό φιάσκο. Επένδυσαν στην ομάδα κι όχι μόνο έχασαν, αλλά η χασούρα ήταν και οικονομική και ηθική.

Ποτέ και κανείς από τους …παλιούς δεν είπε ένα συγνώμη. Δεν τους εξήγησε τι έγινε.
Και φέτος τρέμουν να επενδύσουν. Τρέμουν να δώσουν χρήματα. Τι κι αν άλλαξε η κατάσταση. Τι κι αν είδαν την ομάδα και ήδη καμαρώνουν γι’ αυτή. Το δάγκωμα ήταν μεγάλο και τα σημάδια του ακόμη εμφανή.

Μήπως όμως ήρθε η ώρα να δείξουν όλοι –επιχειρηματίες και φίλαθλοι- τι σημαίνει γι’ αυτούς ο Ολυμπιακός Βόλου;
Μήπως τώρα ήρθε η στιγμή να αποδείξουν έμπρακτα με ένα εισιτήριο διαρκείας ή με μια οικονομική ενίσχυση;
Οι μέρες περνούν και την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Εμείς που είμαστε; Μακριά ή κοντά στην ομάδα; Και εξηγούμαι. Όχι μακριά ή κοντά στη διοίκηση. Μακριά ή κοντά στην ομάδα μας. Στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η απόφαση ανήκει στον καθένα από μας.Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...