Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ερυθρόλευκη οικογένεια!

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα τελέστηκε σήμερα στο Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά, ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου για την νέα αγωνιστική χρονιά.


Δεκάδες μικροί αθλητές μαζί με τους γονείς του βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι όλων των αθλημάτων του Ερασιτέχνη. Φυσικά, παρευρέθηκε και σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νικόλαος Τσεκούρας, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και υπογράμμισε το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους του Ολυμπιακού Βόλου.

Καλή χρονιά και πρόοδο ευχήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, ενώ ο τεχνικός διευθυντής κ. Ανδρέας Μπονόβας σημείωσε πως στόχος είναι η άθληση των παιδιών και η ανάπτυξη του πνεύματός τους.

Από την πλευρά του ο προπονητής κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας μιλώντας στα παιδιά τους ευχήθηκε υγεία, καλή σχολική χρονιά και τους ζήτησε να έρχονται στο γήπεδο και να βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο.

Τέλος, οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας και να φωτογραφηθούν μαζί τους.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...