Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Άλλη κλάση!🔃

Δύο...ισοδύναμες ομάδες παρακολούθησαν οι 1500 φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό.
Από την μία ,ένα από τα φαβορί της football league που πριν λίγα 24ώρα ταπείνωσε με 3 γκολ την ΑΕΚ,ο Απόλλων Σμύρνης.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου που φέτος θα αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται ,εκεί που ανήκει....στα Ευρωπαϊκά σαλόνια!

Ο Ολυμπιακός Βόλου άρεσε ,ακόμα και αν παρατάχθηκε διαφορετικά από τα άλλα φιλικά ,αφού έδωσε έδαφος στον πιο τεχνικό αντίπαλό του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Τζαναβάρας, παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κατσούλη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Σταύρου, παίζοντας για πρώτη φορά σ' αυτή τη θέση. Ο Μανάλης αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ, με τους Κωστόπουλο και Πότσι να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο Αργεντινός για πρώτη φορά και αυτός έπαιξε ως στόπερ. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Κολημήτρας και Οικονόμου (επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του), οι Δωματάς και Ναστέφσκι έπαιξαν στις πτέρυγες (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα), με τον Ντα Κόστα να αναλαμβάνει το ρόλο του επιτελικού μέσου. Ο Φλίγκος αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος του Ολυμπιακού στην επίθεση.

Η ομάδα μας άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ με ένα υπέροχο γκολ του Φλίγκου μόλις στο 7'.Ο Ναστέφκσι έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Φλίγκος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού και ισοφάρισαν στο 21' με σέντρα του Στεργίδη και πλασέ του Σιατραβάνη.
Στο 22' ο Φλίγκος βρήκε τον Ναστέφσκι μέσα στην περιοχή, ο Σκοπιανός σούταρε, με τον Χιώτη να μπλοκάρει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.


Έπειτα το υπόλοιπο του ημιχρόνου ανήκε στον Απόλλωνα με τον Κατσούλη να πραγματοποιεί δύο πολύ καλές επεμβάσεις και γενικότερα να είναι σταθερότατος σε όλο το παιχνίδι.

Στο 69΄ ο  Κονέ έδωσε στον Περογαμβράκη, αυτός έκανε συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και το 1-2.
Το υπόλοιπο του παιχνιδιού ανήκε στον Ολυμπιακό ο οποίος ήταν καλύτερος και απειλούσε συνεχώς.Ο Μπρίτος μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ,με την μπάλα να σταματά στην αριστερή δοκό. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 90' με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γιάννη Δωματά. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, ξεπέρασε την αντίσταση του τερματοφύλακα Γεωργακόπουλου και με πλασέ έγραψε το 2-2.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Σταύρου (46' Στουρνάρας), Μανάλης (85' Αν. Κόκας), Πότσι (67' Ευθυμιάδης), Κωστόπουλος, Κομημήτρας, Οικονόμου (46' Τέλλος), Ναστέφσκι, Δωματάς, Ντα Κόστα (60' Μπρίτος), Φλίγκος (75' Αναστασίου).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης (70' Πασάι), Ντάσιος, Βαλεριάνος (46' Ρουμπουλάκου), Κύργιας (84' Αλιατίδης), Δεληζήσης, Πορτουλίδης (46' Τσιάρας), Κονέ, Στεργίδης (46' Περογαμράκης), Σιατραβάνης, Αλμπάνης (68' Τρίγκας) , Διαμαντόπουλος (78' Γκούφας).











Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...