Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Με κόκκινα γυαλιά....

Η νέα στήλη του VolosFans που σχολιάζει με...χιούμορ το τοπικό αθλητικό παρασκήνιο.












O Sakis ο Τζήμας , ο Αναστασιάδης Νο2  εκ Κατερίνης!

Τη βοήθεια της Παναγιάς ζήτησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας, ο οποίος βρέθηκε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό παραμονή του Δεκαπενταύγουστου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία.

Κι όχι μόνο ζήτησε τη βοήθεια της Παναγιάς αλλά φωτογραφήθηκε και μαζί της! Όχι, όχι, δεν ήρθε η Δευτέρα Παρουσία, με την εικόνα φωτογραφήθηκε ο άνθρωπος. Άλλωστε του αρέσουν οι selfie, όπως φαίνεται και στο πασίγνωστο πλέον "Πενταετές"!

Έτσι λοιπόν, ωσάν δεύτερος Άγγελος Αναστασιάδης θα βαδίσει στο πρωτάθλημα τεχνοκρατικά, ηγετικά και πάνω απ’ όλα χριστιανικά! ΟΚ?

Φυσικά με το σχόλιο αυτό δεν καυτηριάζουμε ούτε τη γιορτή της Παναγιάς, ούτε και τους πιστούς, αλλά τον πρόεδρο της Νίκης που είναι μάλλον μ’ ένα κινητό στο χέρι κι όπου πηγαίνει- πραγματικά οπουδήποτε κι αν πηγαίνει- μας το κοινοποιεί με μια… selfie.
Βέβαια αυτό δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει, καθώς τα σύγχρονα δεδομένα θέλουν κι άλλες πρακτικές marketing. Όπως φωτογραφία την ώρα που πίνει καφέ, την ώρα που προσκυνά, την ώρα που κουρεύεται και βέβαια την ώρα που τρώει χαλβά.

Εκείνο που κάνει ωστόσο εντύπωση είναι πως σχολιάζει τα πάντα, μιλάει κι απαντάει σε όλους τους φιλάθλους χωρίς συνοχή, χωρίς σκέψη και κρίση. Κι ευτυχώς υπάρχουν ακόμη φίλαθλοι της γειτονικής ομάδας που προσπαθούν να συγκρατήσουν τον ηγέτη τους από την κατρακύλα. Όμως οι περισσότεροι τρώνε πόρτα κι άδειασμα.
Γιατί ο ηγέτης μόνο ξέρει. ΟΚ?

Και η Παναγιά φαίνεται πως μετά από λίγες μέρες τον βοήθησε, μιας και ξεκινά η εκκαθάριση κι ο Σάκης έτρεξε να ανεβάσει στο 5αετες την είδηση. Φυσικά δεν ξέχασε την Παναγιά, η οποία φαίνεται πως βοηθά και στα οικονομικά, λογιστικά και φορολογικά. Και βοηθά μόνο τη Νίκη και τον Σάκη.
Βρε μπας και γεννήθηκε δίπλα στη Βαγγελίστρα και μας κάνει πλάκα;

Τελικά ο τιτανοτεράστιος Sakis, γιατί ως σταρ των γηπέδων που είναι, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον σταρ της πίστας Σάκη Ρουβά, έχει άμεση επικοινωνία με την Παναγιά η οποία αυτή πρέπει να έβαλε το χεράκι της και να ήρθε ο Γιάννης Πάριος στο Παντελής Μαγουλάς.
Κι όχι μόνο ήρθε, αλλά ανακηρύχθηκε κι επίτιμος! Κι ο Sakis όχι μόνο το έκαψε το πελεκούδι εκείνη τη μέρα, αλλά όρισε την 29η Αυγούστου ημέρα εκδηλώσεων της Νίκης! Εμένα πάντως μου θύμισε την ταινία «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια», που ο Κωνσταντάρας κι όλο το εργοστάσιο γιόρταζε κάθε χρόνο την επέτειο εξέγερσης των εργατών!

Ντάξει, ο Sakis το έχει τερματίσει το θέμα… Αλλά μας αρέσει. Χρόνια είχαμε να γελάσουμε τόσο πολύ!
Sakis δώστα όλα!







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...