Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ερυθρόλευκη η Δημητριάδου

Σε μια ακόμη μεταγραφική ενίσχυση της γυναίκειας ομάδας  προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ...
....αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα μας η Κική Δημητριάδου , η οποία μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στη σχολή Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

  Η Κική Δημητριάδου είναι γεννημένη το 1998 , έχει ύψος 1,85 , αγωνίζεται στις θέσεις 3 , 4 και 5 (σέντερ)  ενώ  ξεκίνησε την ενασχόληση της με το μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών στην ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης. 

Αγωνίστηκε για 6 χρόνια με τη γυναικεία ομάδα του Λασσάνη και σ' αυτά τα χρόνια είχε τις εξής διακρίσεις: 
-Συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών την σεζόν 2012-2013
-Τέσσερις φορές πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ (πρωταθλήτρια δυτικής Μακεδονίας) τις σεζόν 2011-2012, 2013-14, 2014-15,  2015-16
-1η θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων ΕΚΑΣΔΥΜ τη σεζόν 2014-15
-Δύο χρόνια συμμετοχή στην εθνική ομάδα: το 2014 στην Α’ κατηγορία με την Εθνική Κορασίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Debrecen και το 2015 στην Β΄ κατηγορία με την Εθνική Νεανίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι.

  Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος την καλωσορίζει στην ομάδα και τις εύχεται μαζί με τις αθλητικές επιτυχίες καλή επιτυχία και στην ακαδημαϊκή της καριέρα .







Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...