Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Η Επιτροπή ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος....
....ξεκίνησε τον προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής  ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Βόλου 1937 για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Αποφασίστηκε, την οργάνωση όλων των τμημάτων,  σε συνεργασία με τους υπεύθυνους προπονητές,  να αναλάβει ο κ. Αντρέας Μπονοβας.  Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Κάβουρας .

Υπεύθυνος επίβλεψης του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι ο κ. Παναγιώτης Τζαναβαρας , προπονητής της πρώτης ομάδας, ο οποίος θα παρακολουθεί την εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος,  την εκγύμναση και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών, με απότοκο την επίτευξη του τριπτύχου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, που δεν είναι άλλο από «Μεθοδική προπόνηση»- «Διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων»- «Ευγενής άμιλλα».

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει θέσει ως στόχο του τη σωστή,  αρχικά, διαπαιδαγώγηση των παιδιών εκτός κι έπειτα εντός των αθλητικών χώρων. Πιστεύουμε πως ένας σωστός αθλητής, πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος κι αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά των ακαδημιών μας.

«Έλα στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου!

Διαμόρφωσε το χαρακτήρα σου και μάθε όλες τις τεχνικές του ποδοσφαίρου»

Την φετινή περίοδο,  τα τμήματα υποδομής θα έχουν την επιστημονική υποστήριξη των Χρήστου Μπασαγιάννη, παθολόγος- διατροφολόγος , Ζήση Μπελέτη, μικροβιολόγος, Γεώργιου Βαβέτση, χειρουργό ορθοπεδικό. Όπως πάντα έτσι και φέτος δίπλα μας θα είναι και όλο το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης και Φυσικής Ιατρικής «Κένταυρος», τους οποίους και ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Η έναρξη των εγγραφών -αφορά στα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 – θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός  Σαββάτου και Κυριακής από τις 17.30 έως τις  20.00. Μαζί με την εγγραφή στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, τα παιδιά θα παραλάβουν και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Η έναρξη των προπονήσεων βάσει του ισχύοντος προγράμματος,  θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...