Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Απάντησε ο Δήμος για ΕΑΚ

Από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Διεύθυνση Αθλητισμού, εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με το ΕΑΚ και τη χρήση του από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 «Αναφορικά με τις αφελείς, έως κουτοπόνηρες, προσπάθειες που συνεχίζουν να εκδηλώνονται από ορισμένους, με στόχο να διαταράξουν τις σχέσεις του Δήμου Βόλου με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου έχοντας ως επίκεντρο τη χρήση του ΕΑΚ ξεκαθαρίζουμε κατηγορηματικά ότι:
Το γήπεδο (ΕΑΚ - Τάκης Συνετόπουλος) βεβαίως και παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, εφόσον αιτηθεί να το εκμισθώσει.
Το πλαίσιο της εκμίσθωσης αυτής ορίζεται με βάση τα ισχύοντα σε κάθε άλλη μίσθωση, όπου ο μισθωτής αναλαμβάνει να εκδώσει επ' ονόματί του όλες τις αναγκαίες συμβάσεις και άδειες (ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, τηλεφωνική σύνδεση κλπ).
Και σε αυτή την περίπτωση θα ισχύσει το ίδιο ακριβώς καθεστώς που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στην εκμίσθωση του ΕΑΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι η νέα σύμβαση είναι αντιγραφή με όλες τις προηγούμενες συμβάσεις που υπέγραφε ο Δήμος Βόλου με την εκάστοτε διοίκηση του Ολυμπιακό Βόλου. Η μόνη διαφορά είναι ότι όλες οι προηγούμενες συμβάσεις είχαν οικονομικό τίμημα κάποιες χιλιάδες ευρώ, ενώ η σημερινή μόλις 700 ευρώ.
Τέλος είναι αυτονόητο, ότι ο Δήμος κι οι υπηρεσίες του θα συνδράμουν σε κάθε αίτημα για βοήθεια στις σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για άδειες και συνδέσεις.
Κάθε άλλος ισχυρισμός είναι εκ του πονηρού και μόνο σε φίλαθλα κίνητρα και στην αγάπη για την ομάδα δεν οφείλεται».

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...