Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Στον Βόλο ο Αγγελούδης🔃

Ο επιθετικός του Πανσερραικού Νίκος Αγγελούδης βρίσκεται στον Βόλο για τον Ολυμπιακό.
Ο Αγγελούδης είναι 25 ετών (γεννήθηκε 14/11/1991). Έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έπαιξε ως δανεικός από τον «Γηραιό» σε Κοζάνη και ΠΑΟΝΕ, ενώ το 2010 πήρε μεταγραφή για τον Άρη. Στους «κίτρινους» κάθισε τέσσερα χρόνια, παίζοντας αρχικά στην ομάδα Κ20 (πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος με τον Άρη) και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ δόθηκε για έξι μήνες δανεικός στη Δόξα Δράμας. Με τον Άρη έπαιξε σε 30 ματς στη Σούπερ Λιγκ, σημειώνοντας 5 γκολ, ενώ διετέλεσε και αρχηγός των «κιτρίνων». 

Το 2014 επέστρεψε στον Ηρακλή, ενώ μετά από ένα χρόνο πήγε με μεταγραφή στον Πανσερραϊκό, όπου έπαιξε την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Μάλιστα, στο περσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες είχε σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό το δεύτερο και νικητήριο γκολ των γηπεδούχων.

Σύμφωνα μάλιστα με επίσημη ενημέρωση από την διοικούσα επιτροπή ο επιθετικός θα προπονηθεί για πρώτη φορά σήμερα με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.









Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...